2020-06-02 04:15

Decizie în Guvern: STIMULENTE financiare pentru personalul medical

 |  20:36
Decizie în Guvern: STIMULENTE financiare pentru personalul medical

Ministrul Fondurilor Europene a anunțat introducerea pe ordinea de zi a unei ordonanțe privind un pachet de măsuri pentru domeniul sănătății.

Astfel, unitățile sanitare pot achiziționa echipamentele medicale și de protecție, urmând ca acestea să fie decontate de către Guvern.

”Am propus pe ordinea de zi un pachet de măsuri ce urmează a fi finanțat din fonduri europene. O primă categorie de măsuri este pentru domeniul sănătății. Este vorba despre echipamentele medicale și cele de protecție medicală. Fac un apel la tot cei care sunt implicați în procesul de achiziție a echipamentelor medicale. Acestea se pot achiziționa de unitățile sanitare, urmând ca procesul de decontare să se efectueze ulterior. Vom asigura la timp procesul de decontare al acestor cheltuieli.

Am inclus, de asemenea, și stimulentul de risc medical. Beneficiarii sunt nu numai medicii, ci tot personalul medical care este implicat în tratarea bolnavilor. Veste bună este că, la propunerea noastră, UE va deconta sută la sută din echipamentele medicale. Nu avem cofinanțare la partea de echipamente medicale” a anunțat ministrul Fondurilor Europene, Ioan Boloș.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine