2020-04-05 18:54

DETALII despre starea celor trei români depistaţi cu CORONAVIRUS

 |  11:54
DETALII despre starea celor trei români depistaţi cu CORONAVIRUS

Cei trei pacienţi depistaţi pozitiv cu coronavirus, în România, sunt bine, Ministerul Afecerilor Interne infirmând stirile apărute privind înrăutăţirea stării de sănătate a bărbatului internat la Cluj.

Ministerul Afacerilor Interne face apel la polulaţie să se informeze doar din surse oficiale, în privinţa datelor referitoare la coronavirus.

”În România au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu coronavirus, starea celor trei pacienţi fiind bună. Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public privind agravarea stării de sănătate a pacientului internat la Cluj, facem precizarea că, potrivit datelor transmise de DSP Cluj, starea bărbatului este staţionară, acesta neavând febră şi nici o evoluţie negativă. Facem, din nou, apel la mass-media sa nu mai transmită public informaţii neverificate din surse oficiale”, transmita MAI.

Rezultatele analizelor pentru persoanele care au mai fost testate au ieşit negative, ceea ce înseamnă că nu au fost infectate cu coronavirus, mai anunţă MAI care subliniază că în acest moment, la nivel naţional, sunt 52 persoane în carantină şi 8.796 persoane în izolare la domiciliu.

În cursul zilei de vineri, la linia TelVerde 0800 800 358, dedicată informării despre noul Coronavirus, s-au primit 2.519 apeluri de la persoane care au sunat să afle detalii despre cum se manifestă şi cum poate fi prevenită răspândirea acestei afecţiuni, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine