2020-08-10 22:54

Deva. Fiica primarului, infectată cu coronavirus

 |  09:27
Deva. Fiica primarului, infectată cu coronavirus

Fiica lui Florin Oancea, primarul municipiului Deva, are coronavirus. Aceasta este internată alături de tatăl ei la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat pe Facebook că fiica sa, în vârstă de 19 ani, a fost depistată pozitiv în urma testului pentru coronavirus.

„Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV – şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea”, a scris Florin Oancea.

Sâmbătă, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae, şi deputatul Lucian Heiuş au fost confirmaţi cu coronavirus, ei fiind transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde sunt trataţi. Cei trei au fost în contact direct cu senatorul PNL Vergil Chițac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz