2019-11-21 08:36

Dezvăluirile CHIRURGULUI care l-a OPERAT pe micuțul care a murit la SANADOR: A fost un șoc, o mare traumă. Nu am nici o explicație

 |  16:15
Dezvăluirile CHIRURGULUI care l-a OPERAT pe micuțul care a murit la SANADOR: A fost un șoc, o mare traumă. Nu am nici o explicație

Medicul chirurg care a operat de hernie inghinală copilul care a murit în weekend la clinica private sanador, susține că intervenţia chirurgicală cu pricina s-a desfăşurat fără evenimente majore și că au fost respectate toate protocoalelele medicale. Pe numele său Laura Bălănescu, chirurgul adaugă că, nici până în acest moment nu găsește o explicaţie cu privire la cum s-a întâmplat această tragedie.

„A fost un şoc, o mare traumă şi este regretabil ce s-a întâmplat. Este o anchetă în curs de desfăşurare, nu am cum să dau foarte multe... nu ştiu nici eu, nu am nicio explicaţie până în momentul acesta ce s-ar fi putut întâmpla. Pot să spun atât: intervenţia chirurgicală a evoluat fără evenimente majore şi nici din punct de vedere anestezic nu au fost lucruri care să iasă dintr-o obişnuinţă. Au fost respectate toate protocoalele. Dacă este un copil de un an, peste vârsta de un an, operat de hernie inghinală, nici nu necesită monitorizare în terapie. Numai că noi la copii sub un an, şi de regulă când operăm în privat, îi ducem în Terapie, postoperator, tocmai pentru a fi mult mai atenţi decât suntem în spitalele de stat”, a declarat într-o conferinţă de presă medicul Laura Bălănescu, cel care l-a operat pe copil.

Cauza decesului copilului de 1 an şi 8 luni, care a murit în weekend la Sanador după ce a fost oeprat de hernie inghinală, este un şoc hemoragic survenit în urma unei hemoragii interne. În acest caz, s-a autosesizat şi Colegiul Medicilor, care a demarat o anchetă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray