2020-07-02 12:43

Doi români EVACUAȚI din China, aduși în țară cu un avion medical Spartan / Suspecți de CORONAVIRUS

 |  21:52
Doi români EVACUAȚI din China, aduși în țară cu un avion medical Spartan / Suspecți de CORONAVIRUS

Doi bărbaţi care au fost evacuaţi din China la Berlin, suspecți de coronavirus, au fost aduşi în ţară duminică seară cu o aeronavă de tip C-27J Spartan aparţinând Forţelor Aeriene Române.

”Doi cetăţeni români care se aflau în  Germania, la Berlin, au fost aduşi în ţară, în această seară. Cei doi cetăţeni au fost transportaţi din China în Germania prin intermediul unor zboruri medicale organizate în cadrul Mecanismul de Protecţie Civilă al Uniunii Europene”, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Starea de sănătate a celor doi bărbaţi este bună si nu sunt confirmaţi până în acest moment cu coronavirus.

”Cele două persoane sunt asimptomatice, sunt în curs de testare şi, conform procedurilor, vor rămâne încă 14 zile sub supraveghere medicală într - un spaţiu special destinat din Bucureşti, în care sunt respectate condiţiile de izolare”, precizează Ministerul Sănătăţii, care adaugă că va informa cu privire la starea de sănătate a celor doi cetăţeni.

”O aeronavă de tip C-27J Spartan aparţinând Forţelor Aeriene Române a efectuat duminică, 9 februarie, la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, un zbor pe ruta Bucureşti – Berlin şi retur, pentru repatrierea a doi cetăţeni români provenind din regiunea Wuhan, China. Cei doi cetăţeni au fost transportaţi din China în Germania prin intermediul unor zboruri de evacuare medicală desfăşurate în cadrul Mecanismului de Protecţie Civilă”, transmite MApN.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-10Parerea ta...

VIRUS
10 Feb 2020

În prezent, o nouă formă de virus îi determină pe oamenii de știință să-și zgârie capul după ce a apărut organismul nu avea aproape nicio genă recunoscută. Când oamenii de știință au secvențiat genomul yaravirusului - procesul de determinare a secvenței complete a ADN-ului care formează un organism
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz