2020-07-02 13:11

E OFICIAL: Coronavirusul a primit un nume. Cât de GRAVĂ e situația

 |  19:27
E OFICIAL: Coronavirusul a primit un nume. Cât de GRAVĂ e situația

Noul coronavirus se va numi oficial "Covid-19", a anunţat marţi, la Geneva, directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Veștile despre coronavirus sunt îngrijorătoare: într-o singură zi, peste 100 de oameni au murit în provincia chineză Hubei, unde se află Wuhan, epicentrul epidemiei de coronavirus.

Oficial, bilanțul total al deceselor în China a ajuns la 1.016, cu încă două întregistrate în Filipine, respectiv Hong Kong.

Pe glob, numărul total al cazurilor de infectare se apropie de 43.000. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
11 Feb 2020

de ce a existat scandalul cu USA versus HUAWEI pentru telefonia 5G? tocmai pentru chestia cu virusurile si telefonia mobila.Daca sa zicem Gigel are gripa clasica si firma de telefonie trimite un semnal de radiofrecventa modificat la GSM care stimuleaza virusul de gripa ce sa vezi in 24 de ore Gigel intra in coma si moare mai rapid decat daca ar avea metastaza.Chestiile astea sunt niste aplicatii speciale pe care le tot fac serviciile secrete si acum se cearta unii cu altii pentru controlul asupra firmelor de telefonie mobila.Inainte de chestia cu virusul corona-BLABLA in China au murit "inexplicabil" vreo 30de milioane de persoane incomode asa ca inceput dupa instalarea telefoniei 5G.Toti prostii si-au luat "smartphone" cu "facebook" si niciunul nu stie ce cara in buzunar.Telefonul 5G e mai periculos decat o grenada dar niciunul nu vrea sa citeasca despre chestiile astea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz