2019-10-14 01:42

E OFICIAL: Vom avea un nou SPITAL de urgență în sectorul 1

 |  17:13
E OFICIAL: Vom avea un nou SPITAL de urgență în sectorul 1

S-au făcut primii paşi în construirea noului Spital de Urgenţă al Municipiului Bucureşti. Unitatea medicală va fi ridicată pe un teren de şapte hectare situat pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, în sectorul 1.

Primarul Dan Tudorache și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, au prezentat jurnaliștilor macheta viitorului spital. Totul va costa 300 milioane de euro, iar spitalul va fi gata în 2023.

Potrivit primarului sectorului 1, Dan Tudorache,  acest spital care se va numi Sf. Vasile cel Mare va avea un număr de 1015 paturi plus 100 de paturi pentru UPU. Vor fi relocate trei spitale: Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși și Institutul Mama și Copilul.

Va fi un spital de categoria 1 A, deci va avea toate specialitățile medicale. De asemenea va fi un centru de medicină nucleară, cu laboratoare de imagistică, laboratoare moderne de analize medicale, a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea,


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-05Parerea ta...

ANONIMUS
07 Mar 2018

Spitalul Floreasca se putea demola prin implozie, aparatura mutata la alte spitale de urgenta. Pe terenul eliberat se putea reconstrui un alt spital mai modern. Asa se procedeaza in tarile vest europene. Pozitia perferica a unui asemnea spital in Pipera nu este cea mai buna solutie ca timp si accesibilitate. Probabil ca pe locul Spitalului Floreasca vor apare niste blocuri de locuit sau de birouri.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray