2020-06-02 06:17

Fiica asistentei cu COVID-19, care a murit în Constanța: "Striga după AJUTOR și nu venea nimeni"

 |  23:48
Fiica asistentei cu COVID-19, care a murit în Constanța: "Striga după AJUTOR și nu venea nimeni"

O asistentă medicală din Constanța, care a fost în vacanță în Turcia s-a prezentat la revenirea în țară cu simptome COVID-19, a fost testată pozitiv și din cauza mai multor complicații și afecțiuni preexistente a murit.

Antena 3 a difuzat miercuri o înregistrare cu asistenta medicală care se plângea că deși are febră mare și se simte foarte rau personalul medical îi spunea că nu e adevărat.

Fiica ei a declarat miercuri la Antena 3: „Aceasta inregistrare e din primele doua zile in care a fost internata intr-o camera cu alta doamna care poata sa fie si martor daca va dori.

La un moment dat mama nu mai avea aer, striga dupa ajutor, nu venea nimeni in ajutor, doamna asta a deschis usa si a strigat dupa cineva sa vina. Am cerut fisa de observatie de la spital, nu ma baga nimeni in seama”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-08Parerea ta...

UN CETATEAN
09 Apr 2020

Aceasta indiferenta a corpului medical a existat la noi si inainte de 1990. Dar acum lipsa de umanitate si empatie se vede mai bine. In 2011, la spit. Floreasca, et6, in un salon o pacienta a strigat si gemut 3-4 ore, nimeni din pers. medical nu a intervenit, nici la cererea pacientilor de salon de 5 pers. In spital nici moartea nu este decenta, macar o morfina sau ceva care sa aline ultimele clipe. In schimb asistentele stateau pe posta electronica sau se uitau la filmulete in cabinetul lor. Aceasta este medicina in Ro. De aceea cei cu bani se duc in vest.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine