2020-07-11 09:46

Firea anunță demararea proiectului de testare prin care 10.500 de bucureşteni vor afla dacă au avut coronavirus

 |  16:26
Firea anunță demararea proiectului de testare prin care 10.500 de bucureşteni vor afla dacă au avut coronavirus

Primarul Gabriela Firea a transmis duminică, într-o conferinţă la sediul PSD, că luni va fi demarat proiectul de testare a anticorpilor a 10.500 de bucureşteni, la finalul căruia se va afla cum a circulat coronavirusul în București.

„Mâine voi organiza o conferinţă de presă împreună cu cei şase primari de Sectorare, în care vom da startul proiectului de testare de tip anticorpi, acea picătură de sânge din buricul degetului pe un eşantion deja realizat de către specialiştii INSP de 10.500 de bucureşteni din toate sectoarele Capitalei, pe diferite grupe de vârstă, din majoritatea cartierelor bucureştene”, a explicat Firea într-o conferință de presă.

Firea a precizat că testele se vor realiza la Arena Naţională, cu respectearea tuturor reglementărilor internaţionale în acest domeniu.

„La finalul acestor teste vom afla cum a circulat coronavirusul în municipiul Bucureşti, care este numărul de persoane care au trecut deja prin infecţie şi s-au imunizat şi vom putea, împreună cu autorităţile centrale, să luăm măsurile de relaxare mult mai potrivite pentru o comunitate care are deja o informaţie”, a mai spus Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-24Parerea ta...

O PARERE
24 Mai 2020

Exista o enigma, toti locuitorii orasului trebuie sa fie bolnavi de acest virus.?!! Cred ca multi au o imunitate mai buna si nu vor fi bolnavi. Si cei de peste 55-65 ani.
RALUCA DOBRE
25 Mai 2020

O cunosc pe dna firea din bacau locul ei di bastina . Ci nu intaleg eu esti faptul ca nu a respectat hotararea la cele 20 di societati pe cari lea infiintat abuziv pentru a angaja clientiela psd-ista . O mai intreb pi dna firea cat de corecta e fata de bucuresteni dupa ce la slujit pe varan si antena 3 ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz