2019-10-19 03:09

Gest EXTREM la Spitalul Universitar din București. Ce au făcut ANGAJAȚII pentru MEDICAMENTE

 |  19:33
Gest EXTREM la Spitalul Universitar din București. Ce au făcut ANGAJAȚII pentru MEDICAMENTE

Angajații Spitalului Universitar de Urgență București au renunțat la voucherele de vacanță în favoarea sporurilor deoarece, dacă ar fi profitat de ambele privilegii, instituția ar fi rămas fără bani pentru medicamente, au spus, pentru MEDIAFAX, reprezentanții unității spitalicești.

„Eu mi-am întrebat angajații ce preferă să primească: spor către limita maximă și să nu le dăm voucher de vacanță sau să primească vouchere de vacanță și să aibă spor către minim. Au ales majoritatea să primească sporuri, nu vouchere de vacanță. Spitalul nu va rămâne niciodată fără medicamente”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Universitar de Urgență București, Adriana Nica. Reprezentantul spitalului susține că nu sunt suficienți bani disponibili pentru a acorda vouchere tuturor angajaților, iar tăierea din fondurile alocate medicamentelor nu a fost o soluție. „Eu, dacă acord vouchere de vacanță, trebuie să acord la toți angajații. Actul bugetar pentru asta este undeva la 4,5 milioane de lei. Eu am acordat angajaților mei sporurile conform Regulamentului de Sporuri către limita maximă, nicio categorie de specialitate nu avea limita minimă la sporuri. (...) Nu pot să suport încă o cheltuială pentru vacanță, asta ar însemna să tai de la medicamente, materiale sanitare, dezinfectanți”, a adăugat Adriana Nica. Prin urmare, angajații au avut de ales între posibilitatea de a merge în vacanță și de a primi sporuri minime și opțiunea de a renunța la oferta de vacanță, pentru a primi, în schimb, sporuri maxime. Managerul Spitalului Universitar declară că majoritatea angajaților au ales varianta a doua.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-05Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Săracul Oprescu Evoluția cazului Sorin Oprescu este foarte interesantă, sub mai multe aspecte: penal/juridic, politic, sociologic, psihologic, lingvistic, medical... În primul rând, este dezarmantă popularitatea de care se bucură doctorul, chiar și acum, după ce a fost arestat cu probe zdrobitoare
27 Sep 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray