2019-08-20 21:26

Gest IMPRESIONAT: Un medic și-a împărțit salariul cu infirmierele din spital

 |  20:42
Gest IMPRESIONAT: Un medic și-a împărțit salariul cu infirmierele din spital

Un medic din Vrancea nu a rămas indiferent la scăderile salariale ale infirmierelor care și-au văzut veniturile diminuate masiv de la 1 martie.

Mircea Duțescu, medic psihiatru la Spitalul de Psihiatrie Cronici, din comuna Dumbrăveni, a făcut un gest rar: și-a împărțit salariul cu colegii afectați de diminuările salariale.

“Acesta este un om cu suflet de aur căruia îi dorim ani sănătoși și viața lungă. Mulțumim din suflet domnule doctor pentru gestul dumneavoastră. Nu a făcut nimeni în țară ce ați făcut dumneavoastră pentru noi. Personalul auxiliar medical de la Dumitrești va mulțumește din suflet singurului medic care a împărțit salariul cu noi”, a scris pe Facebook o angajată a spitalului. 

“A fost un cadou amical pe care l-am făcut. A fost o chestie colegială. Este adevărat, am sărit în apărarea acestor necăjiți, pentru că este o nedreptate ce s-a întâmplat. S-au luat bani de la brancardieri, de la infirmiere și ni s-au dat nouă, medicilor. De fapt, statul nu a pus nici un ban în plus, ci a luat de la necăjiți și ne-a dat nouă”, a spus Mircea Duțescu pentru vrancea24.ro .

De altfel, o angajată a spitalului a declarat joi că nici până acum nu a fost rezolvată problema salarială. „Managerul nu discută pe această temă cu noi. Nici măcar nu ne spune că încearcă. Răspunsul este repetitiv: respect şi aplic legea”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-19Parerea ta...

LEVST.
19 Apr 2018

Interesant...inainte de a citi stirea, am vazut fotografia si prima reactie a fost sa zic ," probabil ca isi permite acest lucru , deoarece a primit o oferta si un avans monetar, pentru a juca intr-un film horror, cu actiune intr-un ospiciu"... pentru ca mutra il arata fi un bun protagonist, insa nu asta este problema ci de ce a facut acest gest, si daca il va repeta in fiecare luna, pentru ca -banuiesc- salariile infirmierilor, etc., nu o sa creasca de luna viitoare, pentru ca a aparut acest articol...Nu cumva individul a urmarit un moment de publicitate, si poate chiar pentru a fi remarcat de vre-un producator de filme horror? Altfel, se stie, multi doctori din astia, se tzicnesc si ei, dupa un timp...iar -altfel- la modul cel mai serios, in Romania( si in alte tari) asemenea spitale(sectii) sunt real scene de filme horror, acole se " intampla" abuzuri inimaginabile, si la acest sector trebuie facute schimbari radicale...( pe care nu le enumar acum, dar sunt pe caietul meu de obiective, in caz ca vom reusi sa facem MAREA SCHIMBARE, de unde -imediat- vor decurge si celelalte, adica intoarcerea la Monarhie cu aport Englez s.a.m.d.)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray