2020-08-08 06:48

Geza Molnar: Peste 2 săptămâni vom asista la o scădere a cazurilor de coronavirus

 |  09:29
Geza Molnar: Peste 2 săptămâni vom asista la o scădere a cazurilor de coronavirus

Medicul epidemiolog Geza Molnar a declarat în cadrul emisiunii Marius Tucă Show, că România va asista la o scădere a cazurilor de coronavirus, peste două sptămâni.

„Am făcut trendul (…) la prima şi a doua ascensiune, diferenţa este de 1,8%. Adică asistăm la acelaşi fenomen, mi-am permis să afirm că şi acest val epidemiologic actual va ajunge la un vârf şi peste două săptămâni o să asistăm la o scădere. Dar, dacă introducem abuziv carantinări şi izolari, tot acolo vom ajunge şi cu carantină şi fără carantină. Şi cu izolare şi fără izolare obligatorie.”, a mai afirmat Molnar.

Spre finalul anului, numărul de infectări va scădea considerabil, a spus acesta.

„După părerea mea, în iarna care urmează şi primele luni din 2021 nu vom depăşi 300 de cazuri pe zi, şi asta pe perioada scurtă. Singurul risc e cel de prelungire a sezonului gripal, dacă se vor intercala. (…) Apropo de mortalitate specifică, e greu de apreciat, pentru că fiecare ţară raportează altfel. Dacă vom avea 3-4%, ar fi tot ca la o gripă sezonieră”, a conchis Molnar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-15Parerea ta...

VAL PESTE VAL
15 Iul 2020

Da are perfecta dreptate dar cu mortalitatea care va ii va fi trendul ? Vom fi desigur din nou pe val ? Informația se va mușamaliza ?
SORIN
15 Iul 2020

Boala exista dar nu trebuie sa distrugem o lume intreaga pentru asta. Todeauna vor exista boli si vor fi cazuri fatale dar hai sa recunoastem ca nimeni nu stie nimic despre Covid. Au trecut 100 de ani de la gripa din 1918 ce a luat milioane de vieti in cateva luni si marii specialisti actuali nu pot spune ce tip de virus sau bacterie a fost dupa un secol de presupuneri..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz