2019-09-23 14:21

Gripa a OMORÂT un bărbat și o femeie în ultimele zile

 |  14:37
Gripa a OMORÂT un bărbat și o femeie în ultimele zile

Un bărbat de 33 de ani din Arad a decedat la Spitalul Judeţean din Timişoara în urma unor unor complicaţii provocate de o gripă pe care a contactat-o în colectivitatea în care lucra.

După ce medicii arădeni nu i-au mai putut asigura ventilaţia artificială corespunzătoare, el fusese transferat pe secţia de Terapie Intensivă a spitalului din Timișoara. "Tânărul nu avea probleme anterioare de sănătate. În colectivitatea în care lucra au fost mai multe cazuri de probleme respiratorii, dar el a avut cele mai grave simptome. A fost internat mai multe zile la Arad, starea lui s-a deteriorat progresiv, a fost la Pneumologie, la Terapie Intensivă în Arad. În momentul în care colegii din Arad nu l-au mai putut ventila artificial corespunzător, l-au transferat către noi, pe 29 decembrie", a declarat marţi, pentru Agerpres, Ovidiu Bedreag, de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara. Potrivit medicului, pe 1 ianuarie bărbatului i-a fost montat un plămân artificial şi a fost hemodializat continuu pentru susţinerea funcţiei renale. Cu toate eforturile depuse timp de 7 zile de către medicii timişoreni, acesta a decedat. "Fusese diagnosticat cu gripă, plămân de şoc, insuficienţe multiple de organe", a mai menţionat Ovidiu Bedreag. 

Și o femeie de 51 de ani din Galaţi a murit din cauza gripei, fiind al doilea deces din acest sezon înregistrat în judeţ. Femeia de 51 de ani din Galaţi a murit din cauza gripei, dar avea şi alte afecţiuni.

Este al doilea deces după ce săptămâna trecută un gălăţean a murit la un spital din Iaşi, tot din cauza gripei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-08Parerea ta...

HOPAAA....
08 Ian 2019

După AVIARE, PESTE PORCINE, vine ȘI PESTE ROMÂN EPIDEMIE ”SPECIALĂ” DE GRIPĂ CARE SE LASĂ CU ZEAMĂ DE CLOPOT...SUB PRIVIRILE INDIFERENTE, NESIMȚITE ORI NĂTÂNGE ALE CELOR CARE AR TREBUI SĂ ȚINĂ SUB CONTROL CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ...n-are nimic, au mai crăpat și anul trecut destui români din pricina gripei aduse de peste ocean, de la licurici, se pare! Asta cu pesta porcină e de la ”rivalii” lor, rușii, așa se zvonește!
PROASTA DE LA SăNăTATE,
08 Ian 2019

nu zice NIMIC? Că de spitalele lăsate în paragină, nici nu pomenește! Ce dacă sălile de baie zici că-s după cutremur sau după o părăsire umană de câțiva ani? Ce dacă wc-rile sunt surse SIGURE de infecții? Ce dacă în sălile de chirurgie lipsesc cu desăvârșire dezinfectanții? Ce dacă medicilor li s-au mărit salariile, dar NU și INFIRMIERILOR, BRANCARDIERILOR, ȘOFERILOR DE PE SALVARE CARE CARĂ BOLNAVUL SAU MORTUL ÎN SPATE? CE DACĂ SUNT DESTUI REZIDENȚI CARE DUPĂ REZIDENȚIAT NU-ȘI GĂSESC DE LUCRU, ÎN CIUDA CELOR PLECAȚI CU DUIUMUL ÎN AFARĂ DE ȚARĂ, PENTRU CĂ SUNT BLOCATE POSTURILE? CE DACĂ UNII DIN MEDICII ROMÂNI AR DORI SĂ SE ÎNTOARCĂ ȘI SĂ-ȘI EXERCITE MESERIA (VOCAȚIA), DAR NU POT DIN PRICINĂ DE BLOCARE DE POSTURI? CE DACĂ CEI PUȚINI FAC EFORTURI SUPRAOMENEȘTI ȘI, MORȚI-COPȚI ÎȘI DAU DUHUL SAU SE ÎMBOLNĂVESC? CINE DRACU I-A ALES PE NENOROCIȚII ĂȘTIA DE LA SĂNĂTATE SĂ-ȘI BATĂ JOC DE SISTEMUL DE SĂNĂTATE ȘI DE CE NU SE STĂ LA MASĂ, LA DISCUȚII PENTRU ARĂTARE PROBLEMELOR ȘI REZOLVAREA LOR? PENTRU CĂ ESTE O PROBLEMĂ DEJA DE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ SĂNĂTATEA , LA FEL ȘI EXODUL CREIERELOR, MÂINII DE LUCRU DIN RO.!!! SERVICIILE CE PĂZESC, SE UITĂ PROSTIȚI CUM SE GOLEȘTE ȚARA DE ROMÂNI ȘI DE RESURSE DE PARCĂ EI, N-AR FACE PARTE DIN EA???? E NĂUCITOR ȘI EXTREM DE DUREROS ȘI DE REVOLTĂTOR !!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray