2020-01-28 16:44

GRIPA face ravagii. Alți trei oameni au MURIT din cauza virusului

 |  21:48
GRIPA face ravagii. Alți trei oameni au MURIT din cauza virusului

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre doi bărbați din județul Prahova și o femeie din județul Timiș, informează Institutul de Sănătate Publică, citat de Mediafax. Cei trei pacienți erau nevaccinați. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 67.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și altul în vârstă de 40 de ani, din județul Prahova, au murit din cauza gripei. Cei doi aveau condiții medicale preexistente și nici nu erau vaccinați antigripal, informează Institutul de Sănătate Publică.

Altă pacientă care a murit din cauza virusului gripal este o femeie în vârstă de 50 de ani, din județul Timiș, care avea de asemenea condiții medicale preexistente și nici nu era vaccinată.    Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns, astlfel, la 67.

Ministerul Sănătății a declarat miercuri epidemie de gripă. Ministerul Sănătății a transmis către toate spitalele din țară recomandări suplimentare, odată cu declararea epidemiei de gripă, a informat Sorina Pintea, precizând că una dintre măsuri vizează accesul vizitatorilor „în mod real” în toate unitățile sanitare, în special în secțiile cu risc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine