2020-08-12 12:45

Gripa ține copiii din București acasă. Sunt suspendate cursurile în mai multe unități de învățământ

 |  12:00
Gripa ține copiii din București acasă. Sunt suspendate cursurile în mai multe unități de învățământ

Gripa provoacă suspendarea cursurilor în mai multe unități de învățământ, informează Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Astfel, Grădiniţa Panseluţa din sectorul 4 suspendă pentru o zi cursurile, întrucât după decontaminare persistă mirosul substanţelor utilizate.

Tot pentru o zi este suspendată activitatea şi la Grădiniţa 72 din sectorul 5, din cauza emanaţiilor de gaze de la centralele termice.

Potrivit IŞMB, sunt unităţi de învăţâmânt care îşi suspendă activitatea pentru 3 zile. Şcoala 195 din sector 3 suspendă cursurile la 6 clase; Grădiniţa Luminiţa din sectorul 2 - la o grupă; Şcoala 56, sector 2, - la o clasă, iar Şcoala 45 din sector 1 - la 5 clase.

Totodată, la Liceul "Ady Endre", grădiniţa suspendă cursurile la grupa mică pe o perioadă de 3 zile.

Potrivit sursei citate, situaţia unităţilor şcolare cu suspendare de cursuri poate suferi modificări în funcţie de raportările cazurilor de gripă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

TOTU-I EXAGERAT!
27 Ian 2020

De când hăul și bârgăul, picilor le-a curs mucii din nas pe vreme rea...cică, gripă! Vă credeți în China? Da, dacă vreți să fie ca-n China, vorbiți cu licuricii - vă dă și virusul, și antidotul făcut de Bill Gates! Păpușarii NOM se joacă cu voi, iar proștii - mai ales mass-media - bun botul ori influențează cu rea-știință și voință!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz