2019-10-19 02:35

HAOS la Spitalul Universitar. Doi asistenți medicali sunt în GREVA FOAMEI, iar directorul economic a DEMISIONAT

 |  15:41
HAOS la Spitalul Universitar. Doi asistenți medicali sunt în GREVA FOAMEI, iar directorul economic a DEMISIONAT

Directorul economic al Spitalului Universitar din Capitală, Liana Păuleanu, şi-a anunţat demisia, miercuri, reclamând atitudinea managerului, Adriana Nica, în timp ce o echipă a Corpului de control al ministrului Sănătăţii face verificări la unitatea medical, informează News.ro.

De asemenea, mai mulţi asistenţi şi infirmieri care s-au declarat nemulţumiţi de condiţiile de lucru au protestat din nou miercuri, iar doi dintre ei sunt în greva foamei. Unul dintre asistenţi a recurs la această formă de protest în urmă cu două zile, miercuri având nevoie de ajutor medical după ce i s-a făcut rău.

Bărbatul, Daniel Simion, a refuzat să i se facă analize la spitalul unde lucrează şi a fost transportat la Spitalul Militar. O altă asistentă a anunţat miercuri că intră în greva foamei.

De asemenea, directorul economic al instituţiei, Liana Păuleanu, a demisionat din funcţie. "Menţionez că nu accept să fiu tratată aşa cum aţi avut amabilitatea să o faceţi ieri în prezenţa Corpului de control al Ministerului Sănătăţii. Vă rog frumos să trataţi subordonaţii cu respect şi să vă asumaţi deciziile luate”, a scris directorul financiar-contabil al Spitalului Universitar în demisia înaintată miercuri dimineaţa managerului spitalului, potrivit Digi 24.

Începând de marţi, Corpul de Control al ministrului Sănătăţii face verificări la Spitalul Universitar pentru a vedea modul în care au fost folosiţi banii alocaţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Săracul Oprescu Evoluția cazului Sorin Oprescu este foarte interesantă, sub mai multe aspecte: penal/juridic, politic, sociologic, psihologic, lingvistic, medical... În primul rând, este dezarmantă popularitatea de care se bucură doctorul, chiar și acum, după ce a fost arestat cu probe zdrobitoare
27 Sep 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray