2020-04-10 06:47

IMAGINEA ZILEI: Scaun de plastic, folosit pentru transportarea pacienților în spital

 |  16:38
IMAGINEA ZILEI: Scaun de plastic, folosit pentru transportarea pacienților în spital

Pacienții care ajung la una dintre secțiile de chirurgie ale Spitalului Județean de Urgență Craiova sunt transportați cu un scaun de bar. Acesta este din plastic și a fost așezat pe un cadru cu rotile, în locul căruciorului.

Cel care a postat imaginea pe Facebook scrie că respectivul „căruț cu rotile” se află la etajul 3 al spitalului. Reprezentanții unității sanitare susțin că improvizația este folosită pentru a transporta pacienții la duș.

Acest scaun... se pun pacienții pe el și intri cu el la duș. Pacienții care nu se pot mobiliza, care nu pot să meargă, e mai greu să intri cu ei. Așa îi pui pe acest scaun și îi duci la duș și-i speli. Vom încerca să rezolvăm problema, a declarat directorul de îngrijiri medicale SJU Craiova, Mădălina Ispas, conform Digifm.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Craiova mai spun că secția respectivă este în renovare, iar scaunul va fi casat.

Unii dintre cei care au adăugat comentarii la fotografia cu scaunul de bar cu rotile au făcut haz de necaz, alții s-au plâns de condițiile din spital.

„Nici cei ce sunt la putere acum nu vor face mare lucru...! Acel scaun va rămâne cel puțin încă două guverne schimbate...!”, a scris un internaut.

„Ultimele modele includ chiar și o masă mică de plastic și umbrelă”, s-a amuzat o altă persoană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine