2019-09-16 12:16

Imagini de GROAZĂ la spitalul din Brașov: Pereți plini de MUCEGAI și saloane încălzite cu radiatoare

 |  18:38
Imagini de GROAZĂ la spitalul din Brașov: Pereți plini de MUCEGAI și saloane încălzite cu radiatoare

Pereţi plin de mucegai şi saloanele de nou-născuţi încălzite cu radiatoare. În aceste condiţii trebuie să primească tratament şi să se însănătoşească bebeluşii bolnavi de la spitalul din Braşov.

O tânără mămică a fost internată, weekend-ul trecut, la spitalul din Braşov, iar condiţiile din saloane au îngrozit-o pe femeia care venise cu copilul în vârstă de numai 26 de zile pentru a primit tratament.

'Am fost internată în spitalul de copii din Braşov şi cam aşa stau lucrurile', a declarat tânăra pentru Observator.TV.

Secţia de nou-născuţi a spitalului arată exact ca în urmă cu 30 de ani, pereţii fiind plin de mucegai.

Mai mult, saloanele sunt încălzite de radiatoare electrice.

'În mucegai am stat patru zile şi trei nopţi cu un copil 26 de zile', a precizat  tânăra mămică.

Riscul de contractare a unei infecţii intraspitaliceşti este unul foarte mare, având în vedere condiţiile de neimaginat pentru un spital european.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-11Parerea ta...

ARĂTAȚI-I PROASTEI
11 Ian 2019

DE LA ”SĂNĂTATE” CARE SE LĂUDA PE REALITATEA CĂ A FĂCUT, CĂ FACE, DREGE...BĂĂĂ! Până nu schimbați sistemul, moare lumea din picioare datorită mizeriei și infecției din spitale, ce e așa de greu de înțeles? Puneți sub cheie instrumentarul și soluțiile dezinfectante, medicamentele pentru că am auzit că se vând ”pe sub mână” la preț derizoriul CHIAR de către personalul din spitale, recte - unele asistente, dar mai ales infirmierii și brancardierii, ca să ”suplinească” lipsa MĂRIRILOR DE SALARII și PE PARTEA LOR! Au fost chemați într-o seară, anul trecut la Realitatea oameni din sistem (infirmieri, moașe, șoferi, asistenți, medici) care au spus durerea lor...FACEȚI MAI MULTE EMISIUNI, ADUNAȚI-VĂ LA DISCUȚII ȘI TRECEȚI LA TREABĂ: TĂIAȚI CE NU E BINE ȘI DEMARAȚI TOATE MĂSURILE CA SĂ MEARGĂ TREABA! Vreți să ne omorâți cu zile, ăsta vă e SCOPUL sau sunteți prea putori ca să vă implicați, în ciuda salariilor/indemnizațiilor/pensiilor speciale?!? A fi într-un spital din Ro, e ca și cum te-ai trezi că ți-a intrat coșmaru-n cur și nu vrea să mai iasă! Ce bă, ne trimiteți să ne tratăm în lagăre de concentrare? NU VĂ E RUȘINE?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray