2020-07-06 23:35

Imagini INCREDIBILE: Pacienți decedați, abandonați pe holurile spitalului

 |  16:16
Imagini INCREDIBILE: Pacienți decedați, abandonați pe holurile spitalului

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, joi, pe pagina sa de Facebook, imagini cu trupul unui pacient "abandonat cu orele pe scările interioare, în dispreț total față de cel decedat" după ce a murit la spitalul Universitar din București.

"Pe lângă aspectele de bun simț care țin de respectul pentru cel decedat și pentru cei vii care circulă pe scările interioare ale spitalului și sunt expuși la supliciul de a vedea un mort înfășurat în cearceaf lângă scări, conducerea spitalului a încălcat o procedură operațională instituită în mandatul vechiului manager al Spitalului Universitar de Urgență București, Cârstoiu", adaugă Emanuel Ungureanu, care este vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Conform acestei proceduri, "pe fiecare etaj din acest spital trebuia amenajată o cameră specială unde după ce se constată decesul unei persoane, cadavrul este păstrat două ore pe secția unde a decedat bolnavul și apoi este dus la morgă. În mandatul doamnei Nica, această procedură nu se mai respectă și morții sunt expuși așa cum puteți vedea în foto."

Emanuel Ungureanu adaugă că "este inutil să vă spun că imaginea câinilor vagabonzi și sacii de gunoi de la intrarea în Spitalul Universitar de Urgență București sunt parte din peisajul cu care ne-am obișnuit în spitalele din București. Sunt convins că doamna Nica va spune că aceste imagini sunt trucate și domnul Cepoi (președintele Autorității Naționale pentru Managementul Calității în Sănătate - n.red.) ne va explica că așa sunt tratați morții și în Germania... Cepoi de la ANMCS și Nica ar trebui demiși, însă, din păcate, după ultimele decizii ale domnului Orban și ale domnului Costache nu îmi dau seama dacă are cine."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz