2019-11-15 00:36

IMAGINI revoltătoare în saloanele unui SPITAL din Timișoara

 |  15:19
IMAGINI revoltătoare în saloanele unui SPITAL din Timișoara

În saloanele Spitalului de Boli Infecţioase din Timişioara, pacienţii au mai multe şanse să se îmbolnăvească decât să se facă bine. Este opinia unui pacient revoltat care a postat pe un cont de socializare imagini cu mobilierul vechi, saltele şi lenjerii murdare şi pereţii scorojiţi.

Managerul spitalului şi primarul Nicolae Robu afirmă însă că unitatea medicală se află în renovare şi că imaginile sunt din saloane vechi, care nu au intrat încă în reparaţie.

Managerul unităţii medicale afirmă că, după 40 de ani, în sfârşit sunt fonduri alocate şi se renovează spitalul, iar femeia care a postat imaginile a făcut fotografiile din „cel mai urât unghi”. Voichiţa Lăzureanu a mai declarat, potrivit News.ro, că paturile nu sunt murdare, aşa cum se vede în imagini, ci sunt doar foarte vechi, iar după ce se vor încheia lucrările de renovare vor fi aduse şi paturi noi. 

„După 40 de ani, în sfârşit avem fonduri alocate şi se renovează spitalul. S-au pus peste tot uşi şi geamuri, dar încă sunt saloane care nu au apucat să fie renovate complet, să fie şi zugrăvite. S-a renovat parterul complet, acum se renovează jumătete din etajul întâi, jumătate din etaj este efectiv închis, acolo se lucrează acum şi nu se poate sta. În celalalte saloane care încă nu au fost renovate, din nefericire, mai sunt cazaţi pacienţi, pentru că nu avem unde să- i punem şi nici unde să-i trimitem, pentru că suntem singurul spital cu acest profil din vestul ţării. Şi patul pare murdar, dar nu este murdar, este foarte vechi. După ce se termină renovarea faptică, vor veni şi paturi noi. Acestea sunt venite doar în saloanele renovate. Nu negăm că există aceste saloane, însă e foarte frustrant pentru noi, când ştim că după atâţia ani, în sfârşit se face ceva, se arunca cu noroi. Femeia aceea care a postat a văzut că se lucrează, că sunt sunt muncitori acolo. A făcut acea poză din cel mai urât unghi. Nu se vede că şi acolo s-au înlocuit uşile şi geamurile şi că urmează să se zugravească”, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecţioase, Voichiţa Lăzureanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-04Parerea ta...

ANONIM
04 Feb 2018

primar batran si prost si hot Are capul boit negru Minte parsiva primar hot
SARACA TIMISOARA
04 Feb 2018

A ajuns din " oras martir liber de comunism" oras al fiefului PNL care au vandut centrul istoric la interlopi si si au batut joc de ea cat au putut Papitoiul asta de primar cu capul vopsit si a facut firma de reparatii auto exact la intersectia unde se intampla cele mai multe accidente auto
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray