2020-08-10 22:29

În București nu mai sunt locuri disponibile pentru carantină. Aurelian Bădulescu: Nu am primit răspuns de la Guvern

 |  12:07
În București nu mai sunt locuri disponibile pentru carantină. Aurelian Bădulescu: Nu am primit răspuns de la Guvern

Vicepremierul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat că în București nu mai sunt locuri disponibile pentru carantină și că Primăria Capitalei nu a primit niciun răspuns de la Guvern, astfel încât această situație gravă să fie rezolvată.

„Alaltăieri, Comitetul Municipal pentru Situații Speciale de Urgență a solicitat Guvernului să fie alocate fonduri pentru noi centre de carantină, deoarece, la nivel instituțional, primăriile de sector și primăria  Capitalei  au consumat locurile prevăzute de carantină. Nu am primit niciun  răspuns de la Guvern. Ne aflăm în situația pentru contractarea acestor servicii. Din acest moment, nu mai avem capacitatea să introducem în carantină instituțională pe nimeni. NU mai avem locuri pentru carantină”, a spus Adrian Bădulescu, la Digi24.

Potrivit lui Bădulescu, „Guvernul a refuzat să aplice OUG 21 care permite cheltuiala unei astfel de situații la nivelul primăriilor”, „păstrând  cheltuiala pe locurile pentru carantină la Guvern”.

În București au fost înregistrate 21 de persoane infectate cu coronavirus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-12Parerea ta...

UN CETATEAN
12 Mar 2020

Normal, ca nu sunt. Ati desfiintat toate unitatile militare, foste fabrici si hangare, garaje alte cladiri pentru zeci de mall uri, cladiri de birouri si sedii de banci, cladiri de apartamente, iar pentru adapost carantina si seisme,alte catastrofe, nu mai avem decat la corturi militare sau preluare de cladiri turistice. Aceasta este Ro de azi si la fel si Capitala
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz