2020-04-04 16:08

Încă 14 oameni VINDECAȚI de coronavirus la Timişoara / Numărul total al celor EXTERNAȚI: 36

 |  21:27
Încă 14 oameni VINDECAȚI de coronavirus la Timişoara / Numărul total al celor EXTERNAȚI: 36

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a prezentat, pe pagina sa de Facebook, o situaţie a cazurilor de coronavirus de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, aflat în subordinea administrativă a Primăriei Timişoara. Potrivit edilului, 14 persoane au fost declarate vindecate, vineri, numărul total al celor externaţi fiind de 36.

”Aşa cum v-am promis, vă ţin la curent cu evoluţiile locale pe tema Coronavirus. Iată datele la zi: Total persoane testate până acum la Spitalul Primăriei Timişoara, “Victor Babeş” şi, începând de astăzi şi la Spitalul Municipal, de asemenea al Primăriei Timişoara: 1.208, din care din Timiş: 498, din alte judeţe: 710. Total persoane găsite pozitive până acum la spitalele Primăriei Timişoara, Victor Babeş şi Municipal: 55, din care din Timiş: 12, din alte judeţe: 43. Total persoane vindecate până acum în Spitalul Primăriei Timişoara, Victor Babeş: 36, din care din Timiş: 10, din alte judeţe: 26”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Medicii recomandă persoanelor externate să mai stea 14 zile la izolare, acasă. În ziua 12 li se vor repeta testele pentru coronavirus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine