2020-07-04 15:23

Încă un spital ”decapitat” de Ministerul Sănătății: director nou la Spitalul Județean din Botoșani

 |  11:52
Încă un spital ”decapitat” de Ministerul Sănătății: director nou la Spitalul Județean din Botoșani

Ministerul Sănătății a decis, vineri, demiterea managerului Spitalului Județean Mavromati Botoșani, fostul director, Livia Mihalache, fiind înlocuit cu medicul ortoped Radu Malancea.

Potrivit realitateadebotosani.net, Spitalul Județean Mavromati Botoșani a trecut în urmă cu aproape o lună de la Consiliul Județean Botoșani la Ministerul Sănătații.

Cum în județul Botoșani sunt 180 de cadre medicale infectate cu COVID, iar în Spitalul Județean Botoșani este haos total, ministrul Sănătății a decis înlocuirea managerului.

„Având in vedere constatarea  gravelor deficiențe de management de la nivelul Spitalului Județean de Urgenta Mavromati Botoșani, începând de astăzi, pe perioada stării de urgenta, prin Ordin al Ministrului Sănătății, se suspendă din funcția de manager al SJUMBT dna dr Livia Mihalache și se numește in funcția de manager dl dr Radu Malancea”, a precizat Centrul Județean de Comunicare Botoșani, citat de realitateadebotosani.net.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-24Parerea ta...

DR.ZALMOX - BOTOSANI
23 Mai 2020

"Avand in vedere gravele deficiente de management de la nivelul Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati"...eu, ministru incompetent ce sunt decid inlocuirea managerului competent Dr.Livia MIHALACHE cu spagarul Radu MALANCEA . Mai ministrule, tu te-ai uitat ca Dr.Livia MIHALACHE a facut pentru spital cat nu au facut 7 manageri inaintea ei ? Uita-te pe contracte si apoi ia decizii !!! Ce crezi ca va face Malancea Radu ? Va sta pe coridor cu plasa de pescuit si va prine COVID-ul la setca ? Acest om nu stie decat sa puna ghips si sa ia spaga, mai mult ghips, mai multa spaga. Eu lucrez de 20 ani in Spitalul Judetean. Pe toata perioada starii de urgenta nu am purtat masca , manusi, costum de protectie in nici o zi. Ar fi trebuit sa fiu infectat de 1000 ori si sa infectez la randul meu pe altii. Unde este COVID-ul ministrule ? Sau schimbarea manageriala are scop distrugerea sistemului sanitar dupa un plan foarte bine pus la punct si Livia MIHALACHE nu corespundea din acest punct de vedere .Cu Radu MALANCEA il veti distruge in cateva saptamani.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz