2020-01-27 11:36

ÎNREGISTRARE incredibilă la 112: Au vrut să salveze un copil, dar au fost trimiși la...SPITAL!

 |  19:35
ÎNREGISTRARE incredibilă la 112: Au vrut să salveze un copil, dar au fost trimiși la...SPITAL!

Apar detalii revoltătoare după tragicul accident produs ieri în Dâmbovița, la Bolovani, în care patru fraţi, cu vârste între 8 şi 20 de ani, s-au răsturnat cu maşina. Imediat după producerea accidentului, în zonă s-au oprit mai multe persoane care au încercat să ajute victimele.

Unul dintre ei a început să sune la la 112 pentru a cere ajutor de la Ambulanță. 

Tânărul a povestit pentru mditv.ro că abia la al șaselea apel, i-a răspuns un operator. 

Văzând că nu răspunde nimeni la numărul unic de urgenţă, tinerii au luat copilul de 8 ani, care era inconştient şi plin de sânge, l-au urcat în mașina personală și au demarat în trombă spre Spitalul din Titu. 

Pe drum, tânărul continuă să sune la 112, în speranţa că cineva îi va răspunde. Într-un final, se întâmplă, iar operatorul îi face legătura la Ambulanță, unde începe să explice că transportă cu mașina personală un copil aflat în stare gravă cu hemoragie puternică.

Bărbatul cere să i se trimită o ambulanță, pentru a-l prelua pe copil, însă răspunsul operatoarei a fost că nu există nicio ambulanţă disponibilă şi că cel mai bine ar fi să îl ducă el pe copil la spital.

“Duceți-l dumneavoastră la spital, noi nu avem nicio ambulanță disponibilă!”, a fost replica şocantă a femeii de la celălalt capăt al firului. 

Rămas fără cuvinte, tânărul se vede nevoit să continuie drumul în viteză spre spital. 

În înregistare se aude cum cei aflaţi în maşină se întreabă unul pe celălalt cum să oprească hemoragia micuțului.

În cele din urmă, au ajuns la Titu, unde copilul a fost preluat de medici, care nu-i dau prea multe șanse de supraviețuire. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-28

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

FEMEIA DE LA 112,
28 Aug 2018

O TÂMPITĂ! Trimitea o mașină de poliție, ceva...d-aia tot zic că țara asta se tot duce la vale pentru că nu este condusă...lucrurile merg așa, dintr-o inerție, în timp ce javrele politice țin discursuri, fac justiție televizată, și-arată degetul unii altora (de fațadă...) ÎN TIMP CE DAU LEGI ANTI-ROMÂNEȘTI, CLOCESC ALTE TAXE, ETC...FERMA ANIMALELOR O VEZI ÎN TOATĂ EI SPLENDOARE PRIN DIVERSITATE...ÎN PARLAMENTUL LOR, NU AL NOSTRU! Ei folosesc termeni pompoși, altă proastă moldoveancă își pune iie ca să arate că e româncă, dar prin spate, TOȚI, NE DAU LA GIOALE! SYCTIRRRRRRRRRRR!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine