2020-08-12 12:35

IOHANNIS a explicat de ce în România NU se poate construi un spital în 6 zile ca în China

 |  22:29
IOHANNIS a explicat de ce în România NU se poate construi un spital în 6 zile ca în China

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referitor la epidemia de coronavirus din China, că trebuie luată "foarte în serios". Intrebat de ce chinezii pot construi un spital in 6 zile si romanii nu, Iohannis a oferit explicatia.

"Sunt proceduri total diferite. În China funcţionează un sistem autocrat care dispune şi execută, iar la noi funcţionează un sistem democratic, cu reguli europene, care pregăteşte documentaţia după care se fac licitaţiile şi se caută finanţările respective şi în acest fel la noi durează mai mult.

Recunosc că pentru spitalele regionale a durat prea mult până acum şi sper să găsim forme de accelerare a procedurii", a spus Iohannis, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-27Parerea ta...

MINORITAR
28 Ian 2020

Știrile din China sunt mult mai rele decât își dă seama lumea. Situația din China este complet scăpată de sub control. Personalul medical din prima linie a acestui focar de coronavirus se confruntă cu peste 100 de pacienți pe zi și poartă scutece pentru adulți, deoarece nu au timp să meargă la toaletă și nu au înlocuitori pentru costumele lor de hazmat foarte fragile. Ca și în cazul rușilor și minciunilor de la Cernobîl, China NU raportează cu exactitate. Acestea sunt drastic sub-raportare, deși au lăsat să alunece că 29 din 31 de provincii sunt acum infectate. Aproximativ 40 de milioane de chinezi sunt împiedicați să părăsească Wuhan și 13 orașe mai mici din jurul acelei megapole, ceea ce face din aceasta cea mai mare carantină din istoria lumii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz