2020-07-06 23:18

ISTERIE LA BRAŞOV. Aproape că s-a DUBLAT numărul persoanelor internate cu suspiciunea de MENINGITĂ. 200 de oameni consultaţi

 |  10:22
ISTERIE LA BRAŞOV. Aproape că s-a DUBLAT numărul persoanelor internate cu suspiciunea de MENINGITĂ. 200 de oameni consultaţi

La Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov sunt internaţi duminică 18 tineri cu suspiciunea de meningită, iar în cazul unuia dintre ei diagnosticul a fost deja confirmat. Asta în condiţiile în care cu o zi în urmă erau doar 10 pacienţi spitalizaţi.

În total, 200 de persoane, cu 65 mai multe decât sâmbătă, au fost consultate la acelaşi spital, după ce au intrat în contact cu băiatul de 17 ani diagnosticat cu meningită bacteriană şi care a murit joi la Spitalul de Pediatrie din Braşov, informează news.ro.

Colegii de clasă ai tânărului care a murit joi, dar şi alte persoane cu care a intrat în contact au fost trimise la medic pentru consultaţii, iar numărul celor care s-au prezentat la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov a ajuns la 200.

Adolescentul care a decedat avea 17 ani şi era din Tărlungeni. În urmă cu o săptămână, el participase împreună cu prietenii la o petrecere de majorat la Purcăreni, după care s-a îmbolnăvit. El a ajuns la spitalul de Pediatrie din Braşmiercuri seara şi în câteva ore s-a stins. Potrivit medicilor boala a avut o evoluţie fulminantă. Trupul tânărul a fost dus la Medicina Legală pentru autopsie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-18

In legatura cu acest articol...

MENINGITA provoacă HAOS la Braşov. Zece tineri sunt internaţi, iar alte 135 de persoane au fost CONSULTATE

ALERTĂ epidemiologică la Braşov: MENINGITA a ucis un elev de 17 ani. Alți copii sunt în PERICOL
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz