2019-10-14 21:42

JANSSEN aniversează 25 de ani pe piața farmaceutică din România

 |  23:27
JANSSEN aniversează 25 de ani pe piața farmaceutică din România

Janssen, compania farmaceutică a Johnson&Johnson România, a aniversat 25 de ani de prezență pe plan local, fiind una dintre primele companii multinaţionale care şi-au deschis biroul în ţara noastră.

Cu un portofoliu local de peste 30 de medicamente inovatoare, compania Janssen are un rol semnificativ în dezvoltarea medicamentelor de nouă generație, cât și în identificarea şi crearea soluțiilor concrete pentru a facilita accesul pacienților români la acestea.

„În cei 25 de ani de prezență în România am evoluat către un model de business dezvoltat, odată cu nevoile pacienților şi cu dinamismul industriei în care acţionăm. În continuare, ne uităm spre viitor și spre soluții aplicate pentru managementul sănătății, la bunele practici care au dat rezultate la nivel internaţional, în contexte similare cu cel al României. Astfel, susținem un model de promovare a inovației și a acccesului pacienților la medicamente inovatoare, bazat pe 3 soluții concrete: parteneriatele public-private în domeniul sănătăţii, dezvoltarea schemelor de acces facilitat și principiul prețului nereglementat”, a declarat Christian Rodseth, Managing Director al Janssen România.

În 2018, portofoliul local al companiei cuprinde peste 30 de medicamente inovatoare care se adresează unora dintre cele mai grave afecţiuni precum cancere ale sângelui (leucemie limfocitară cronică, mielom multiplu, limfom cu celule de manta), cancer de prostată, schizofrenie, psoriazis, tuberculoză şi HIV/SIDA. Mai mult decât atât, 11 produse din portofoliul global al Janssen sunt incluse de Organizația Mondială a Sănătății pe lista organizaţiei de medicamente esențiale pentru viață.

Compania Janssen are 130 de angajați în România și este membră în organizații reprezentative ale industriei farmaceutice și ale mediului de afaceri din România: Asociația Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), Local American Working Group (LAWG), Camera de Comerț Americană în România (AmCham), Consiliul Investitorilor Străini (FIC), Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR) şi Institutul Aspen România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray