2019-05-26 00:12


Lapte INFESTAT cu larve la o ŞCOALĂ din România

 |  18:22
Lapte INFESTAT cu larve la o ŞCOALĂ din România

Autoritățile au deschis anchete pentru a stabili cum la o școală a ajuns un bax cu lapte infestat cu larve, care era destinat elevilor. Evenimentul s-a produs la o unitate de învăţământ din localitatea Rodna, județul Bistrița-Năsăud.

Din primele cercetări se pare că o cutie s-a spart și a curs în interiorul baxului, scrie Mediafax. Laptele nu a ajuns la elevi, cadrele didactice sesizând rapid problema, astfel că au retras laptele de la consum.

„O echipă de control a fost trimisă la fața locului. Laptele este distribuit de o companie din Suceava însă este produs de o companie din Alba. Din primele date rezultă că în baxul în care au fost cutiile cu lapte s-a spart o cutie și în locul în care laptele s-a vărsat s-au găsit larve. Nu știm dacă este vorba de larve vii sau moarte. Trebuie să vedem unde s-a produs infestarea - la nivel de fabrică sau la nivel de depozitare. Avem nevoie de o serie de informații foarte concrete - când a ajuns laptele, care au fost condițiile de păstrare. Nu sunt numai atribuțiile noastre, și Direcția de Sănătate Publică a trimis o echipă de control”, a declarat, pentru Mediafax, directorul DSVSA Bistrița-Năsăud, Ioan Bogolin.

Potrivit acestuia, vor fi făcute verificări atât la Suceava, cât și la Alba pentru a vedea ce s-a întâmplat. „Este o perioadă de iarnă, când muște sunt doar într-un în spațiu închis și doar în această variantă s-a putut infesta baxul respectiv. Larvele respective erau pe ambalaje, nu în lapte. Îmi este destul de greu să cred că larvele respective s-ar fi putut produce în spațiul de depozitare din școală, pentru că este destul de rece. Nici nu pot face afirmația că au venit de la fabrică așa, în bax, dar facem verificări. Din cutia respectivă nu s-a dat deloc lapte elevilor”, a mai spus Bogolin.

Foto: campusbuzau.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-30

TAGURI: lapte, infestat, larve, scoala, bistrita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ASTA CONSIDERă
30 Ian 2019

că MERITĂ românii, javrele de politicieni! Pentru că DE LA EI E PORNIT TOTUL! TREABA MERGE BINE PE HÂRTIE, NU ȘI ÎN REALITATE! IAR MAFIA AU COBORÂT-O PÂNĂ LA NIVELELE CELE MAI DE JOS....TOTUL E INFESTAT! JAVRELE POLITICE TRĂIESC ÎNTR-O RO.PARALELĂ NUMAI CU AVANTAJE, BANI, BONIFICAȚII...CA BELFERII! CEI CARE I-AU VOTAT, SĂ LE MÂNÂNCE LARVELE ȘI CARNEA INFESTATĂ! ASTA MERITĂ! TOȚI DEREGLAȚII MINTAL AU VOTAT ȘI TOT VOTEAZĂ CU MAFIOȚII CARE LE CHINUIE NU NUMAI VIEȚILOR LOR DE KK-T, DAR ȘI PE A COPIILOR LOR ! AR TREBUI PENSIONARILOR SĂ NU ÎI MAI AJUTE NICI PROȘTII DIN ȚARĂ, NICI DIN AFARĂ...POATE ATUNCI N-OR SĂ-ȘI MAI BATĂ JOC DE ȚARA ASTA, DE VIITORUL EI, DE COPIII, NEPOȚII LOR....
KIM
30 Ian 2019

Ofrecemos préstamos privados, comerciales y personales con tasas de interés anuales mínimas tan bajas como del 3% en un período de amortización de 1 año a 50 años a cualquier parte del mundo. Otorgamos préstamos dentro del rango de $ 5,000.00 dólares estadounidenses a $ 50,000,000 dólares estadounidenses. Nuestros préstamos están bien asegurados, por lo que nuestra prioridad es la máxima seguridad. ¿Está perdiendo el sueño por las noches y se preocupa de cómo obtener un prestamista de préstamos legítimos? ¿Se está mordiendo las uñas de forma rápida? En lugar de golpearte a ti mismo, comunícate con GOLDEN LOAN FIRM (Servicios de Préstamos) ahora, especialistas en préstamos que ayudan a detener el historial de crédito malo, para descubrir una solución ganadora que es Nuestra Misión. Las personas interesadas deben contactarme por correo electrónico: Nombre del prestamista: Sr.: Martin Reed Correo electrónico del prestamista: goldenloancompany3523@gmail.com
ANONIM
30 Ian 2019

Ziceți ceva și de trecerile la nivel cu calea ferată ale capitalei!https://petitieonline.ro/petitie/68186155.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
ANONIM
30 Ian 2019

Hai sa ti spun o noutate bai scarba drogata .S a inecat o musca n lapte Asta s a intamplat Se intampla si la case mai mari dar na, acum guverneaza PSDul si trebuie propaganda Dar cand iti bei pisatul nu e scarbos asa i ,dar cand il lingi pe sas in cur nu e scarbos Nu e scarbos nici cand tragi pe nas apoi va gaseste crapati prin case asa i E scarbos cand la o fabrica s a inecat o musca in lapte si de vina e PSDul. SICTIR!!
ANONIM
30 Ian 2019

Firma poloneza Elkopol a exportat in 8 state europene printre care si Romania carne infestata cu germeni patogeni S a descoperit ca a ajuns doar in ILFOV si s au vandut vreo 24 de kg pana s a descoperit chestiaTarile in care a ajuns carnea din Polonia sunt Spania FRanta portugalia suedia lituania estonia finlanda Autoritatile au actionat prompt ca si in cazul laptelui din jud Bistrita Propaganda Nazi este dezinformata si cu rea credinta
ANONIM
31 Ian 2019

ALO!!!!!!!!!!!!! Porcilor de la ZIARUL DE CACAT PUTEREA LARVELE NU S-AU GASIT IN LAPTE CI ===DOAR NISTE URME DE LARVE===SAU PRESUPUSE LARVE IN EXTERIOR PE DOUA CUTII IN CARE ERA LAPTELE SI PROBABIL NICI NU ERE CE S-A CREZUT dar asa sariti voi in concluzii ca MUSCA IN ..AIA.. A IEPEI SI TOT ASA NISTE JURNALISTI TICALOSI SI INCOMPETENTI AU distrus intreprinderile romanesti CUM A FOST FABRICA DE BRANZETURI...BRADET..
Random imageUltimele stiri


STARBAG