2020-06-05 01:03

Mama unui bebeluș din Timișoara, infectat cu COVID-19: "Am trăit două zile un film de groază"

 |  00:27
Mama unui bebeluș din Timișoara, infectat cu COVID-19: "Am trăit două zile un film de groază"

Zece bebelusi au fost diagnosticati, la maternitatea Odobescu din Timisoara, cu infectia COVID-19, desi mamele lor nu sunt infectate. Micuții s-ar fi infectat de la asistentele de la asistentele de la secția de neonatologie – terapie intensivă care au fost confirmate deja cu COVID-19. Mama unuia dintre copii povesteste ca a trait doua zile de groaza in spital.

"Astăzi am aflat că rezultatul bebelușului meu este pozitiv, dar bineînțeles nu de la cei de la DSP. Am aflat din alte surse rezultatul', a spus femeia, luni seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

"Până în clipa de față nu am fost sunată de cei de la DSP pentru rezultat. Am fost externată joi și am aflat rezultatul luni, copilul nu are niciun simptom. Ne luăm temperatura nu avem niciun simptom dar e deranjant pentru că cei de la DSP nu ne anunță și trebuie să aflăm noi din alte surse.(...)

Sâmbătă m-am internat. Până luni nu a purtat nimeni nicio mască, abia miercuri ne-au oferit și nouă măști. Miercuri am fost testate și noi...și bebelușii.

Să ți se ofere la prânz un iaurt iar la cină un corn cu unt și un ou fiert sau posibilitatea de a alege un corn cu o felie de parizer ...O mămică are nevoie de hrană pentru a face lăptic pentru bebelușul ei. Joi s-a început curățenia în maternitate, ni s-au dat bebelușii în salon. Erau mămici care nu aveau lapte, bebelușii aceia nu au primit mâncare timp de cinci ore.

S-au dus mămicile la asistente să ceară lapte praf și biberoane pentru a-i hrăni și nu li s-a oferit. În cele din urmă au fost luați bebelușii și au fost hrăniți, dar am trăit două zile un film de groază.", a spus tânăra mămică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine