2020-08-12 16:25

Măsura care va fi aplicată de CNAS. Ce pot face cei care vor INFORMAȚII

 |  14:28
Măsura care va fi aplicată de CNAS. Ce pot face cei care vor INFORMAȚII

Conducerea CNAS a decis suspendarea audienţelor şi a relaţiilor directe cu publicul pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus. Potrivit unui comunicat de presă al CNAS, măsura de suspendare a audienţelor la sediul instituţiei va fi aplicată în toate casele de asigurări de sănătate teritoriale, cu posibilitatea ca, în funcţie de evoluţia situaţiei, să fie luate noi decizii.

“Pentru ca activitatea de relaţii cu publicul să nu aibă de suferit, în contextul în care aceasta se va desfăşura cu precădere prin telefon, poştă sau poştă electronică, conducerea CNAS asigură personalul necesar care răspunde solicitărilor primite. Recomandăm ca doar în cazuri de urgenţă şi dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea sa fie depuse la registratura instituţiei, pentru a limita astfel cât mai mult deplasările şi interacţiunea cu alte persoane”, afirmă CNAS.

CNAS - Casa Naţională de Asigurări de Sănătate menţionează că cetăţenii care doresc să obţină informaţii sau să facă sesizări pot contacta numerele de tel. 0372309262 sau 0372309182 sau pe e-mail: relpubl1@casan.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz