2020-04-09 23:54

Ministerul Afacerilor Externe, ANUNȚ de ultimă oră: românii din Republica Dominicană NU au coronavirus

 |  14:19
Ministerul Afacerilor Externe, ANUNȚ de ultimă oră: românii din Republica Dominicană NU au coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe (MAE)informeaza ca românii aflați în izolare în Republica Dominicană au fost testați pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ.

„Ambasada României la Bogota (acreditată și pentru Republica Dominicană) a fost informată de către Ministerul Sănătății Publice din Republica Dominicană cu privire la faptul că testele medicale efectuate celor trei cetățeni români nu au confirmat prezența COVID-19. Aceștia vor rămâne spitalizați până la data de 2 martie, conform protocolului medical”, anunță MAE, într-un comunicat de presă.

Ambasada României la Bogota menține legătura cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistență consulară, dacă situația o va impune.

Ministrul Sănătăţii din Republica Dominicană, Rafael Sánchez Cárdenas, a declarat, vineri, că trei cetăţeni români şi un localnic sunt în carantină în Spitalul militar "Ramón de Lara" din oraşul Santo Domingo, unde vor fi efectuate analize pentru a se stabili dacă au ori nu coronavirus.

Românii au vârstele de 29, 35 şi 50 de ani şi au ajuns în Republica Dominicană cu escale în Germania şi Spania, informează agenţia de presă EFE, citata de Mediafax.

În cadrul măsurilor de limitare a răspândirii coronavirusului, Republica Dominicană a suspendat timp de 30 de zile cursele aeriene dinspre oraşul italian Milano.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine