2020-01-25 12:33

Ministrul de Finanțe, propunere SURPRIZĂ: Servicii de SĂNĂTATE, în funcție de cât cotizezi

 |  17:47
Ministrul de Finanțe, propunere SURPRIZĂ: Servicii de SĂNĂTATE, în funcție de cât cotizezi

Servicii publice de sănătate în funcţie de plata CASS, aceasta este propunerea ministrului de finanţe, social-democratul Eugen Teodorovici. El spune că este normal să existe pachete de servicii diferenţiate în funcţie de cât cotizează fiecare la sănătate.

„În funcție de cât plătești pe CASS, să ai făcute mai multe variante, pachetul 1, pachet de bază, ai un alt venit la care se plătește CASS, deci implicit o contribuție mai mare, atunci ai al doilea pachet, cu alt tip de servicii, ăsta cred că e sistemul logic”, a declarat, vineri, ministrul de finanțe, Eugen Teodorovici.

- Deci oamenii cu posibilități financiare reduse ar beneficia de mai puține servicii? au vrut să se lămurească ziariștii. 

- Bun, atunci lăsăm sistemul așa și plătim toți la fel, a venit replica lui Teodorovici. Dacă plătim diferit e normal să fie mai multe variante pachete de servicii pe care un contibuabil să le primească, nu e normal să fie asta abordarea? a adăugat el.

Deocamdată, Eugen Teodorovici nu a avansat un termen de la care s-ar putea aplica această propunere. Acum sunt asigurate 15 milioane de persoane, dar avem 17 milioane de beneficiari ai serviciilor de sănătate. Amintim că şi cei care nu plătesc asigurările de sănătate sau cei care au venituri până în 1.050 de lei beneficiază de asistenţă medicală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-14Parerea ta...

INCA O GOLANIE MARCA PSD
14 Sep 2018

Pentru asta si-au facut salarii si pensii nesimtite. Ei vor beneficia de aceasta lege NU CETATEANUL CINSTIT SI ONEST CU SALARIUL MINIM. INCA O LEGE PENTRU MAFIOTI. VOTATI PROSTILOR IN CONTINUARE MAFIA PSD-ALDE CA SA BENEFICIEZE EI DE SERVICII MEDICALE .
ANONIM
15 Sep 2018

Opinați că Liviu Dragnea și conducerea executivă a PSD ar trebui să organizeze cu liderii de organizații și cu miniștrii și parlamentarii examinări periodice despre cunoașterea statutului PSD și să îi sancționeze pe acei lideri din partid care nu cunosc statutul PSD ?
ANONIM
16 Sep 2018

Ați zice că ministrul de finanțe dovedește lipsă de pregătire teoretică la doctrina social democrată ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine