2019-08-20 21:30

Ministrul Sănătății îi CEARTĂ pe medici: ”De ce să ieși în stradă?”

 |  22:25
Ministrul Sănătății îi CEARTĂ pe medici: ”De ce să ieși în stradă?”

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea se declară nemulțumită de protestele angajaților din sănătate din ultima vreme. Ea explică faptul că salariile în domeniu nu au scăzut și se întreabă dacă toată lumea merită sporul maxim.

"Cei care au ieşit în stradă nu s-au adresat ministerului. Nici eu nu am înţeles cum s-a ajuns la sporuri de 100%. Trebuie să ne facem şi o analiză a locului de muncă. Nu înţeleg de ce ieşi în stradă pentru sporul maxim. Merită toată lumea sporul maxim?", a acuzat Pintea care a explicat şi de ce unele salarii au scăzut.

"E o problemă care a luat o turnură nedorită. Guvernul a stabilit majorarea salariilor din domeniul medical. De la 1 martie au cresuct salariile de încadrare la medici şi asistenţi medicali. Noul regulament de sporuri e în vigoare de la 1 martie. Acesta limitează sporurile la 85%. Au fost câteva scăderi la cei care nu au fost în grilă până în 2022. E cale foarte lungă să spui că au scăzut drastic salariile din sănătate. Un autopsier a avut salariul scăzut de la 5300 la 4900. Diferenţele se pot echilibra în funcţie de lună. În sănătate salariile diferă de la lună la lună în funcţie de zilele lucrătoare sau nelucrătoare", a mai spus Pintea, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-13Parerea ta...

LA FAȚA
13 Apr 2018

DE DILOAICĂ PE CARE O AI, NU POȚI DECÂT SĂ TE ÎNTREBI RETORIC...câți neuroni (mai) ai!!! VOI TRĂIȚI ÎNTR-O REALITATE/ROMÂNIE PARALELĂ...ÎMBUIBAȚI, ÎNDESTULAȚI, și aveți impresia că toată lumea o duce ca voi! Sunteți niște DEMENȚI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray