2020-08-08 06:45

Ministrul Sănătății: ”Suntem în acea etapă de TRANSMITERE comunitară”. Ce urmează

 |  17:40
Ministrul Sănătății: ”Suntem în acea etapă de TRANSMITERE comunitară”. Ce urmează

Nelu Tătaru a declarat că suntem într-o etapă de transmitere comunitară a virusului. Ministrul Sănătății a explicat și care ar putea fi restricțiile în perioada următoare.

„Într-o primă perioadă vom avea o creştere uşoară, progresivă, de la o zi la alta şi în funcţie de numărul de teste făcute în zilele respective. Vine o perioadă de weekend în care o să avem un număr de recoltări şi teste mai puţine. Suntem în acea transmitere comunitară. Recomandările rămân aceleaşi, iar rugămintea este ca ele să fie respectate”, a declarat Nelu Tătaru, conform Realitatea.

Nelu Tătaru a anunțat că Guvernul nu se gândește la revenirea în starea de urgență, cel puțin nu acum. „Noi nu vrem să reintroducem niciun fel de alte restricţii sau să limităm alte activităţi economice. În acest moment mergem cu aceleaşi măsuri de relaxare, dar recomandarea este aceea de a respecta regulile şi normele de desfăşurare a acelor activităţi.

În măsura în care acest număr de cazuri va creşte exponenţial, nu creştere uşoară de la o zi la alta, sunt şi restricţii care vor fi impuse. Dar nu vrem să ne transformăm într-un stat poliţienesc”, a explicat Nelu Tătaru, întrebat dacă vor urma alte restricţii sau chiar o nouă stare de urgenţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-11Parerea ta...

LUPTA COVID 19
11 Iul 2020

TOALETELE DVS. SUNT GATA, PREGĂTITE PENTRU EPOCA COVID-19 ? "Poate fi trasă o paralelă între avantajele unei toalete planificate ca fiind neutre de gen și planificate să abordeze preocupările COVID-19" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz