2020-06-04 23:29

Ministrul SĂNĂTĂȚII: „Va fi un vârf de până la 10.000 de cazuri, adunate de la începutul pandemiei și până la 1 iunie…”

 |  12:31
Ministrul SĂNĂTĂȚII: „Va fi un vârf de până la 10.000 de cazuri, adunate de la începutul pandemiei și până la 1 iunie…”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, estimează că, până la 1 iunie, România va ajunge la 10.000 de cazuri de coronavirus, iar odată cu a doua jumătate a lunii mai se aşteaptă la o scădere progresivă a numărului de cazuri noi. „Este un număr care poate fi modificat agresiv de nerespectarea anumitor condiţii”, a spus Ministrul Sănătăţii, potrivit News.ro.

„Noi trebuie să ne gândim la un vârf care merge până la 10.000 de cazuri adunate de la începutul pandemiei până la 1 iunie, urmând ca, odată cu a doua jumătate a lunii mai să vedem o scădere progresivă a numărului de cazuri noi, iar cazurile vindecate să crească. În acest context, ne gândim ca după  1 iunie să mergem pănă în 12.000- 13.000 de cazuri, dar este un număr care poate fi modificat agresiv de nerespectarea anumitor condiţii”, a declarat Nelu Tătaru, la Antena 3.

Acesta a spus că numărul îmbolnăvirilor depinde de respectarea măsurulor de către populaţie, de numărul de români care vin în ţară de sărbători, dar şi de pregătirea sistemului medical.

România are în prezent 3.613 de cazuri de coronavirus şi 146 de decese.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-05Parerea ta...

UN CETATEAN
05 Apr 2020

Bun si pana atunci stam numai in izolare si acasa cu totii si cine mai munceste ? Nu toate domeniile permit munca acasa. Ce facem bagam tara in faliment. Daca sunteti atat de profesionisti si organizati, echipati la 15 aprilie ar trebui ca pandemia sa scada. Dar daca tot vin din zone rosii romani atunci in nici in un an nu reducem imbolnavirile.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine