2020-07-11 11:04

Ministrul Sănătății: "Vom trăi cu cororonavirusul și în următorii DOI ANI" / Ce se întâmplă după pandemie

 |  00:35
Ministrul Sănătății: "Vom trăi cu cororonavirusul și în următorii DOI ANI" / Ce se întâmplă după pandemie

Infecția cu coronavirus va afecta populația României și în următorii doi ani. După pandemie, vor urma epidemii sezoniere, dar care nu vor avea aceeași amploare ca acum, a spus Nelu Tătaru la Antena 3.

"După experiența pandemiei de gripă porcină din 2009, am putut vedea că o pandemie a fost urmată de doi ani de epidemii sezoniere. Așa va fi și în acest caz. Să ne obișnuim că vom trăi cu coronavirusul și în următorii doi ani. Având în vedere prima curbă, putem evalua și ce se va întâmpla în următorii doi ani. Nu avem un tratament, nu avem un vaccin.

În momentul în care noi putem să gestionăm astfel încât să avem puține cazuri, mergem spre o curbă lină și putem gestiona prin sistemul medical pe care îl avem, atunci putem spune că am reușit să trecem prin această pandemie. Atunci când vom ieși și vom vedea că avem o mare parte a populației care s-a imunizat, putem vedea următorii doi ani ca niște epidemii cu niște cazuri care nu vor avea aceeași amploare ca în această perioadă", a declarat ministrul Sănătății, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-22Parerea ta...

CARE ESTE URMăTORUL PAS ?
22 Apr 2020

Calea imunității de grup pentru a scăpa mai repede de coronavirus este acum dispărută complet. Cu toții am urmat măsurile atât de bine încât puțini oameni au devenit imuni. Și, deci, nu este altceva de făcut decât să aștepți un vaccin de la Timișoara, Berlin, Paris sau... ,care să-l faci sa tacă pe tovarășul morții coronavirus.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz