2020-08-07 01:18

O ASISTENTĂ a făcut INFARCT şi a murit la scurt timp după ce a plecat de la MUNCĂ

 |  15:00
O ASISTENTĂ a făcut INFARCT şi a murit la scurt timp după ce a plecat de la MUNCĂ

O asistentă în vârstă de 45 de ani de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi a murit la scurt timp după ce a ieşit din schimbul trei, în drum spre casă. Femeii, care lucra pe secţia Ortopedie, i s-a făcut rău în autobus, în dreptul localităţii Tomeşti, informează Mediafax. Un coleg de serviciu care era cu ea a solicitat ajutor prin 112.

„A făcut stop cardiorespirator, un coleg care era cu ea a apelat 11. Apelul a venit pentru convulsii, iniţial a fost trimis un echipaj cu asistent şi imediat după şi unul cu medic, a fost resuscitată, însă a fost declarat decesul”, a declarat Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon Iaşi.

Poliţiştii au început şi ei o anchetă. „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, s-a dispus efecuarea necropisiei şi cercetările continuă", a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Poliţiştii vor face o adresă către Inspectoratul Teritorial de Muncă, care ar urma să constate dacă accidentul a fost de muncă sau nu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz