2020-05-25 19:00

O soluție: Prima platformă online românească pentru informații MEDICALE

 |  15:08
O soluție: Prima platformă online românească pentru informații MEDICALE

Informațiile medicale oferite de la distanță persoanelor care caută o opinie avizată reprezintă o soluție în această perioadă a pandemiei. Iar în situații de urgență precum cea pe care o trăim acum se apreciază disponibilitatea unor consultații pro-bono, de la medicii dispuși să facă acest efort până situația revine la normal.

Prima platformă online 100% românească pentru acces continuu la informaţii medicale furnizate de doctori, Doclandia.ro, a anunțat deja  „o campanie de mobilizare pentru a crește disponibilitatea celor 1200 medici înscriși în platformă și recomandă afilierea cât mai multor medici noi”. Platforma oferă, pe bază de abonament, informații medicale de la distanță persoanelor care caută o opinie avizată. Modalitățile de conectare sunt multiple: mesaje nelimitate cu un medic de familie, consultații video online, programarea vizitelor la cabinet sau a vizitelor la domiciliu.

Cum se procedează

Inițiatorii platformei precizează că pentru înscriere, „după verificarea autenticității profesiei în platformă, medicii nou înrolați pe Doclandia.ro trebuie doar să își selecteze orarul de lucru și tariful perceput pentru vizită. Toate vizitele în platforma Doclandia.ro sunt securizate și encriptate, la aceste informații având acces doar pacientul și medicul lui. Datele privind vizitele se stochează doar în contul personal al fiecărui pacient și pot fi revazute de acesta oricând. Platforma are capacitatea de susține simultan peste 100.000 de sesiuni de consult pacient.

„Invităm medicii să se înscrie pe Doclandia.ro pentru a da amploare acestui mod simplu și eficient de a menține legătura cu pacienții. În cazul în care și România va fi declarată zonă roșie a pandemiei COVID-19, este vital să ne mobilizăm pentru a trece cu bine peste acest flagel. Consultațiile se oferă contra-cost, în intervalul orar și la tariful stabilite de fiecare medic. În situații de urgență precum cea pe care o trăim acum, apreciem disponibilitatea unor consultații pro-bono de la medicii dispuși să facă acest efort până situația revine la normal. Medicii sunt una dintre resursele vitale ale unei țări și le suntem recunoscători pentru munca neobosită și implicarea de care dau dovadă în aceste zile”, spune Matei Țiboc, fondatorul platformei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine