2020-06-02 04:12

OMS face anunțul: România testează un VACCIN împotriva COVID-19

 |  18:08
OMS face anunțul: România testează un VACCIN împotriva COVID-19

Organizația Mondială a Sănătății recunoaște centrul OncoGen din Timișoara ca fiind singurul din România care are în testare un vaccin împotriva COVID-19.

Asta înseamnă că în ciuda atacurilor la care a fost supus, colectivul timișorean a intrat în liga mare a cercetării mondiale, alături de alte instituții și companii recunoscute pentru performanța în cercetare medicală.

Virgil Păunescu, coordonator OncoGen, a declarat miercuri la Antena 3 că cele mai mari centre de cercetare din lume sunt angrenate în competiția pentru dezvoltarea acestui vaccin.

„Unele sunt mai avansate, altele mai puțin. Competiția nu s-a încheiat. După cum vedeți, termenele din păcate se tot devansează. Noi ne menținem punctul de vedere, sperăm să dezvoltăm un vaccin până în toamnă”, a spus Virgil Păunescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-08Parerea ta...

CETATEAN
08 Apr 2020

NOI ERAM CEI MAI BUNI DIN LUME . SE FACEA AUTOVACCIN CU SINGELE PACIENTULUI TRATAT CU MEDICAMENTE . DUPA CARE SE FACEA VACCINUL CU PROPIUL SINGE DECONTAMINAT . TOTUL ERA LA CANTACUZINO . UNDE SUNT MEDICII RESPECTIVI ? CINE A DISTRUS INSTITUTUL ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine