2020-04-05 09:25

OMS ridică riscul legat de coronavirus la ”foarte ridicat”

 |  19:46
OMS ridică riscul legat de coronavirus la ”foarte ridicat”

Riscul raspandirii si al impactului coronavirusului la nivel global este in prezent ''foarte ridicat'', a declarat vineri, la Geneva, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus.

El s-a referit astfel la noile cazuri de infectare din mai multe tari provenite din Italia si Iran, relateaza agentiile internationale de presa.

"Cresterea numarului de cazuri si al tarilor afectate in ultimele zile este in mod clar ingrijoratoare", a declarat seful OMS.

"Am ridicat evaluarea riscului global de propagare si al impactului Covid-19 la nivelul foarte ridicat", a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, in cadrul unei conferinte de presa.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a evaluat anterior riscul amenintarii globale legate de noul coronavirus ca fiind "ridicat".

Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat ca 24 de cazuri de Covid-19 au fost "exportate" din Italia in 14 tari si ca 97 de cazuri au fost "exportate" din Iran in 11 state, in timp ce bilantul noilor infectii din China - 329 de cazuri raportate in ultimele 24 de ore - a ajuns la cel mai mic nivel in peste o luna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine