2020-07-07 00:37

Pare DELICIOS. Piesa de rezistență a dimineților lui Kate Middleton

 |  12:40
Pare DELICIOS. Piesa de rezistență a dimineților lui Kate Middleton

Stilul de viață activ al lui Kate Middleton nu s-a schimbat prea mult de când s-a alăturat familiei regale. Iar dieta sa e sănătoasă plină de legume, fructe și proteine. Potrivit presei britanice, desi are un palat plin de angajați cu diverse responsabilități, Ducesa de Cambridge are o abordare foarte practică atunci când vine vorba despre bucătărie…

De fapt, se pare că de cea mai mare parte a meselor pentru prințul William și copii se ocupă chiar Ducesa, în persoană, potrivit bucătarului britanic Carolyn Robb. Bucătar care a lucrat la Palatul Kensington mai mult de două decenii. Potrivit mărturisirilor acestuia prin presa britanică se gătește destul de mult la Ducesă acasă: “Nu uitați că ea provine dintr-o familie normală, unde a gătit mereu. Iar lui William îi place să petreacă timp cu familia. Și mănâncă împreună, ca o familie normală, nu regală".

„William trebuie să fie pregătit întotdeauna pentru ce gătesc eu”

Ducesa a confirmat că îi plac numai anumite feluri de mâncare la o gală de caritate din 2016: „William trebuie să fie pregătit întotdeauna pentru ce gătesc eu”. Kate nu s-a referit la faptul că ar găti groaznic, ci la faptul că ea favorizează în mod clar o hrană echilibrată, plină de produse sănătoase. Iată mai jos câte ceva din ce ați putea “găsi” folositor, ca dietă, în ceea ce pregătește uneori Kate pentru mesele de familie din apartamentul aflat în Palatul Kensington.

Mic dejun – Piesa de rezistență a dimineților lui Kate Middleton este…un smoothie! Mulți dintre voi ar putea strâmba din nas, dar e ceva foarte sănătos și de asemenea delicios. Smoothie-ul lui Kate este compus din spirulină, kale, matcha, spanac, afine și coriandru, după cum relata Daily Mail. Matcha este o pudră de ceai verde concentrat, în timp ce spirulina este un tip de alge albastru-verde, căruia unii dintre nutriționiști îi atribuie statutul de „aliment superior”.

Masa de prânz – Tot Daily Mail a sugerat că Ducesa de Cambridge preferă la prânz ceva organic, o masă „bogată în antioxidanți”. Astfel încât salatele care conțin goji și „bolurile cu fructe de sezon” apar în mod regulat la masa ei. Unele feluri de mâncare includ pepene verde și gazpacho - supa de origine spaniolă din roşii, a cărei caracteristică este că se serveşte rece. Altele tabbouleh - o salată din bucătăria arabă și mai ales a bucătăriei libaneze, care se compune din pătrunjel,  roșii, ceapă verde sau hașmă, ulei de măsline, puțină apă și suc de lămâie. Ce nu lipsește aproape niciodată de la mesele ei de prânz e Ceviche - unul dintre preparatele sacre ale mexicanilor, o mâncare făcută din fructe de mare, cu o textură foarte fragedă și un gust greu de neuitat. Ducesa a ales aceste gustări și rețetele aferente ca o modalitate de a mânca mai multe alimente sănătoase.

Cină - Când vine vorba de cinele de familie, Kate Middleton are un fel de mâncare mâncare bine “documentat”: puiul prăjit. "Seara gătește cina preferată a lui William, puiul prăjit", nota corespondentul regal Katie Nicholl într-un articol din  Vanity Fair. Pe lângă puiul prăjit, Kate mai are ceva favorit: curry-ul. Gustări? Nope. Kate Middleton nu se delectează niciodată cu biscuiți, napolitane ori ciocolată, preferând fructele de pădure și laptele de migdale.

După cum s-au exprimat unii dintre nutriționiștii britanci, mesele lui Kate Middleton sunt într-adevăr sănătoase, dar adevărul e că nu toată lumea poate ține pasul cu ele!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz