2019-10-16 00:19

Percheziţii la un SPITAL din România. Mai mulţi MEDICI sunt suspectaţi de luare de MITĂ

 |  15:23
Percheziţii la un SPITAL din România. Mai mulţi MEDICI sunt suspectaţi de luare de MITĂ

Percheziţii de amploare la un spital din România. Au fost vizaţi medicii de la secţia de Ortopedie şi din policlinica acelui spital, cadrele medicale vizate fiind fiind suspectate de luare de mită.

În cauză este Spitalul Judeţean Neamţ. Managerul unitîţii spitaliceşti, Codruţ Munteanu a declarat că percheziţiile au avut loc la secţia de Ortopedie şi în ambulatorul de specialitate de pe lângă cabinetul de Ortopedie, potrivit Mediafax.

”Ancheta e în desfăşurare. Este o desfăşurare impresionantă, este într-adevăr foarte multă forţă şi foarte multă populaţie implicată în această anchetă. E pe două planuri, în spital şi în policlinică. Încă nu ştiu nimic, s-au învârtit ceva avocaţi pe aici pe la mine, au întrebat, au plecat, mai mult nu ştiu să vă spun nimic, decât că eu, ca manager, sunt pe poziţia moralităţii, corectitudinii şi respectului pentru pacient”, a spus Codruţ Munteanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-05Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
05 Mar 2019

numele asta VARLAN ..BURLEANU.....VARLANUTA...sunt de fapt SECURISTI care fac escrocherii si trafic de droguri sub acoperirea spitalelor militare si la JANDARMERIA condusa de tiganii CUCOS si SINDILE
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Mar 2019

cine este cel mai bun traficant de droguri decat ORGANUL....SUB ACOPERIRE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray