2019-11-19 02:51

Premierul Dăncilă, anunț important: ”Vom CONSTRUI un spital regional cu parteneri din Turcia”

 |  23:13
Premierul Dăncilă, anunț important: ”Vom CONSTRUI un spital regional cu parteneri din Turcia”

Un spital regional cu 1.000 de paturi ar urma să fie construit la Constanţa, în baza unui parteneriat public-privat, având ca parteneri investitori din Turcia.

"Preşedintele Erdogan a prezentat interesul părţii turce pentru construcţia unui spital regional la Constanţa în parteneriat public-privat, un spital cu 1.000 de paturi", a anunțat Viorica Dăncila, la Antena3.

 

Premierul a subliniat că investiţia a fost discutată, la Ankara, cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

 

Potrivit premierului, România şi Turcia au semnat şi un memorandum în domeniul sănătăţii, document care va "promova încurajarea reciprocă a investiţiilor în sectorul sanitar", în industria farmaceutică, precum şi în cea de echipamente medicale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-17Parerea ta...

NEGRO
18 Oct 2018

Dupa cele 2000 de km de autostarada promise solemn de Darius Valcov, consilier guvernamental condamnat in prima instanta pentru furt, Purcica lui Drgnea s-a dus sa ia lumina de la dictatorul Otoman. Cum pentru dansa lumina este echivalenta cu intunericul, pupatul cu otomanii ii va da bani pentru spitale, pentru porturi la Bucuresti sau chiar la Videle etc. etc. Deocamdata au reusit impreuna cu Talharul din Iasi sa puna pe butuci DNA si DIICOT si sa bulverseze pentru multa vreme justitia curenta. L-au mituit pe Ciorbea, singurul care ar fi putut contesta ignonimia si l-au trimis in State pentru nemeritata odihna a trupului si a mintii (pe care nu o are!). Au in plan imediat amnistia generala si Romania va deveni Paradisul Infractorilor din Comunitatea Europeana. Atat cat va mai fi tolerata de lume civiizata. Dar pe ei nu-i intereseaza acest aspect. Doamna Dancila a ramas convinsa ca acolo, la turci, daca dai un ceas cu rubine ei iti ofera un ceas de aur. S-o vedem cu ce vine de acolo. Caci ea nici cu vorbele nu se descurca ...
ANONIM
19 Oct 2018

Maciuci circumscrise cu bile pe ele . Terenul al cui este ??????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray