2020-07-02 11:46

Premierul Orban, mesaj pentru PACIENȚI: ”Nu toate spitalele vor derula toate programele de sănătate”

 |  19:34
Premierul Orban, mesaj pentru PACIENȚI: ”Nu toate spitalele vor derula toate programele de sănătate”

Ludovic Orban a vorbit despre proiectul de liberalizare a serviciilor medicale și accesul spitalelor private la programele publice, a anunțat Antena3.

„Nu există problema resurselor financiare care sunt alocate spitalelor. Nu toate spitalele vor putea derula toate programele de sănătate. Va exista o selecţie a spitalelor care au capacitatea de a desfăşura diferitele servicii medicale în cazul diferitelor programe de sănătate. Pentru fiecare program se va stabili care sunt unităţile spitaliceşti ce corespund exigențelor care sunt stabilite, iar cetăţeanul va putea să îşi aleagă spitalul la care să îşi facă tratamentul sau analizele. Existând mai mulţi furnizori de servicii medicale, cetăţenii vor avea mai multe variante din care să aleagă", a afirmat premierul Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31Parerea ta...

LIBERTATE
31 Ian 2020

De la 1 ianuarie 2020, industria cancerului a ucis acum 20 de milioane de oameni din întreaga lume încă din anul 2000. Ludovic Orban a vorbit corect despre proiectul de liberalizare a serviciilor medicale și accesul spitalelor private la programele publice.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz