2019-08-22 23:59

Președintele Iohannis, APEL către Guvern pentru sănătatea românilor

 |  17:32
Președintele Iohannis, APEL către Guvern pentru sănătatea românilor

Șeful statului a decorat mai mulți medici și spitale din țară, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni. Șeful statului a precizat ca este vorba despre spitale care, în pofida greutăților din sistemul sanitar, oferă asistență de calitate și de medici care s-au făcut cunoscuți în străinătate datorita profesionalismului lor.

Klaus Iohannis s-a declarat convins că astfel de medici vor contribui la schimbarea sistemului medical dorită de toți românii.

Șeful statului a mai spus că este nevoie rapid de măsuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar românesc.

”Viitorul înseamnă acces universal la actul medical și un nou concept bazat pe prevenție, medicină personalizată, inovare și sustenabilitate.

Pentru atingerea acestor obiective, este nevoie rapid de măsuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar românesc. În același timp, modelele de bune practici trebuie recunoscute și valorificate. Cu medici de excepţie, cu echipe de management animate de determinare și abnegație, precum cele din care faceți parte și dumneavoastră, vom avea spitale în care să pășim cu încredere!” a declarat Klaus IOhannis la Palatul Cotroceni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray