2020-03-29 04:16

Protest Declic pentru calitatea aerului, în fața MMAP

 |  11:00
Protest Declic pentru calitatea aerului, în fața MMAP

Reprezentanţii Comunităţii Declic protestează, miercuri, în faţa Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la calitatea aerului, transmite Agerpres.

Totodată, aceştia îi vor solicita ministrului Costel Alexe măsuri urgente pentru oprirea poluării din marile oraşe.

În semn de protest, membrii Declic au anunţat că vor purta măşti de gaz şi vor afişa pancarte în formă de nori, cu mesaje adresate autorităţilor.

„Am ales să purtăm pe faţă măşti de gaz, ca cele de război, pentru a trage un semnal de alarmă asupra calităţii aerului pe care îl respirăm. Aşa nu se mai poate, vrem să ştim sursa poluării masive din marile oraşe. Iar asta nu va fi posibil decât printr-o monitorizare eficientă a calităţii aerului. Chiar ieri limitele poluării au depăşit 900% în Bucureşti şi nimeni nu ştie cauza. A venit momentul ca autorităţile să îşi asume responsabilitatea, nu să o paseze, pentru că în joc e viaţa noastră!”, a declarat Cătălina Hopârteanu, reprezentant al campaniei Declic într-un comunicat transmis AGERPRES.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

FURATI IN GASCA
04 Mar 2020

Limba lata , sa dea pensii speciale pentru poluare si la ceilanti locuitori 15 zile concediu medicalplatit . Pentru poluare . Firmele de reciclare si crematoriile este pe mosia lui barbasu vaporeanu si mafia din Constanta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine