2020-03-29 04:13

Raed Arafat, despre reacțiile la anunțul Președintelui: Subiectul nu trebuie speculat

 |  09:59
Raed Arafat, despre reacțiile la anunțul Președintelui: Subiectul nu trebuie speculat

Raed Arafat a transmis pe Facebook, după anunţul Preşedintelui privind declararea stării de urgenţă, că acțiunea este menită să ajute, să sprijine şi în nici un caz să creeze probleme, iar populația trebuie să adopte o atitudine civică responsabilă și să nu speculeze subiectul, în media apărând deja mai multe mesaje de panică sau informații tip fake news.

 ”În urma anunţului domnului preşedinte despre declararea stării de urgenţă, au început speculaţiile, mesajele de panică şi mai ales mesajele care pot determina un anumit comportament al populaţiei. Au apărut afirmaţii în mass-media cum că alimentele vor fi raţionalizate sau că circulaţia va fi închisă ... etc. Au apărut filmări regizate de persoane care iau situaţia în glumă, arătând cum fuge un individ îmbrăcat în alb după un alt individ, insinuând că situaţia este scăpată de sub control (...) Mass-media, cei care postează pe reţelele de socializare şi fiecare dintre noi că cetăţeni responsabili va trebui să adoptăm o atitudine civică responsabilă”, a scris Arafat, sâmbătă seară, pe Facebook.

Acesta afirmă că ”declararea stării de urgenţă este menită să ajute, să sprijine şi în nici un caz să creeze probleme”. 

”Acest subiect nu trebuie speculat şi nici politizat. Este nevoie să fim solidari şi să avem încredere unii în ceilalţi”, a mai scris şeful DSU.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunat că va decreta starea de urgenţă, la încputul săptămânii viitoare.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-15Parerea ta...

ISTORIC
15 Mar 2020

M am saturat de relicvele comuniste internationale , crescute si educate de Ceaisescu. A ti facut afaceri colosale la noi in tara , cu mafia voastra arabo musulmano comunista securisto vopsita . Vatii infiltrat in tot statulsi institutii . Acum vreti sa fiti si presedinti .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine