2020-07-14 10:53

Raed Arafat, precizări despre măștile neomologate: ”Sunt permise pentru populație”

 |  19:42
Raed Arafat, precizări despre măștile neomologate: ”Sunt permise pentru populație”

Și măștile neomologate sunt permise pentru populație, nu doar cele medicale. Asigurarea a venit din partea șefului DSU, Raed Arafat, într-o intervenție la Realitatea PLUS.

"Daca noi acceptam o alternativa, sa pun pe fata ceva care acopera nasul si gura, atunci acceptam si masca de protectie. E si cea facuta de persoana, la domiciliu. Pana si esarfa si fularul vor fi o solutie la cei care nu gasesc masti", a spus, intr-o interventia la Realitatea PLUS, Raed Arafat.

"Cand ies in spatiul cu mai multe persoane care este comun, trebuie sa porti ceva pe nas si gura, si sa acoperi amandoua. Trebuie sa acopere nasul si gura in acelasi timp", a explicat Arafat.

Intrebat ce se va intampla cu persoanele care nu vor respecta o astfel de norma, Arafat a precizat că, in cazul in care masca va deveni obligatorie, "e posibil ca, la urcarea intr-un mijloc de transport sau la intrarea in magazin, sa nu se permita intrarea".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-11Parerea ta...

TRIST DAR ADEVARAT.
11 Mai 2020

nene Arafat ! Nici tu nu ști ce vrei ? Pe vremea PSD-lui ai cam trândăvit mana pe carte, mana pe revistele de specialitate Nu ai pus . Ești absent de multe ori de la o informație de buna calitate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz