2019-06-19 06:23

REVOLTĂTOR: Mâncare cu viermi în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

 |  21:18
REVOLTĂTOR: Mâncare cu viermi în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Peşte urât mirositor şi mămăligă cu viermi. Asta au primit mamele internate cu copii la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanța. Mâncarea a fost livrată de o firmă de catering care, în urmă cu câteva luni, a fost amendată de protectia consumatorului pentru că deţinea o tonă de produse expirate.

Mamele povestesc că peştele şi mămăliga au fost oferite de personalul spitalului părinților internați alături de copii. Una dintre mame a apucat să împartă mâncarea cu cel mic, înainte să observe viermii.

Mamele s-au speriat și s-au gândit imediat la copii internați, care s-ar fi putut îmbolnăvi și mai grav.

Peştele mirosea îngrozitor ... ne-am uitat mai atent şi la mămăligă şi era plină de viermişori. Ni s-a spus că este preparat termic viermele” - mamă

Una dintre mamele din salon a avertizat personalul spitalului și a făcut o sesizare și la Direcția de Sănătate Publică.

Reprezentanţii spitalului susţin că mâncarea nu a fost pregătită în unitatea sanitară ci a fost livrată de o firmă de catering.

Conducerea spitalului a demarat o anchetă internă.

Direcția de sănătate va merge în control.

A fost anunţat serviciul de control în Sănătate Publică. Mâine se va constitui o echipă care să verifice aspectele ce sunt susţinute în reclamaţie, la Spitalul de Boli Infecţioase” - Ramona Iliuță, director adjunct executiv al DSP Constanța.

Firma de catering susține că nu știe cum a fost posibil un astfel de incident și anunță propriile verificări.

Peştele a fost achiziţionat sub formă congelată. Se poate întâmpla. Atâtea produse câte există pe piaţă ... Am anunţat ANSVSA, am trimis solicitarea de a efectua verificările de rigoare” – Petre Preda, manager firma de catering.

Firma de caterig care a livrat meniurile pentru Spitalul de Boli Infecţioase este aceeaşi cu cea care gătește și pentru bolnavii din Spitalul Judeţan Constanţa.

În urmă cu câteva luni, a fost amendată cu 15 mii de lei, după ce inspectorii OPC au găsit sute de kilograme de produse expirate şi neconforme. Spitalul nu a reziliat contractul și continuă să lucreze cu firma de catering.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-12Parerea ta...

LEVST.
13 Dec 2017

pana la urma tot mai buna o mancare de Mazare, decat peste din lacul Belina, unde a bagat dragnea coada...
EMA
27 Dec 2017

Nu este posibil sa mergi sa faci un exudat și să fii trimis să cumperi bete de recoltat in condițiile in care am platit analiza s-a întâmplat azi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray