2020-08-03 15:53

Șefa DSP Buzău și medicul șef epidemiolog, diagnosticați cu COVID-19

 |  12:00
 Șefa DSP Buzău și medicul șef epidemiolog, diagnosticați cu COVID-19

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Buzău, Cristina Ungureanu, şi medicul şef epidemiolog al instituţiei, Carmen Scântei, au fost testate pozitiv cu virusului SARS-CoV-2. Starea acestora este bună, au informat, joi, reprezentanţii Prefecturii.

Potrivit sursei citate, cele două vor lucra în continuare cu toate resursele disponibile şi pe perioada de internare în spital.

"În această perioadă, activitatea DSP Buzău se va desfăşura normal şi va fi coordonată de directorul economic, Daniela Dumitru, iar managementul sanitar va fi asigurat de doi medici epidemiologi, Valentin Barbulis şi Mirela Iorgu. Prefectul asigură populaţia că situaţia privind gestionarea pandemiei de coronavirus este sub control la nivelul judeţului Buzău. Acest episod este încă o dovadă a seriozităţii cu care trebuie tratată această boală, fără a ignora recomandările date zilnic de specialiştii din sănătate. Totodată, vedem clar că pericolul infectării cu noul coronavirus nu a trecut şi că acesta îi afectează pe toţi, indiferent de funcţie sau de poziţia socială", a transmis prefectul Leonard Dimian, citat în comunicatul de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz